Blog Kerana Manisnya Epal


Apr 18, 2014

Maafkan saya.

Salam semua,

First of all dil nak mintak maaf sangat-sangat yang order blog design and header untuk batch Mac& April sebab delay.. Alhamdulillah, walaupun semua memahami situasi dil sekrang, tapi still rasa bersalah sebab delay..


❤ Puteri Sham (SB + Bisscard) wip
❤ Khadijah (SB)
❤ Azira Roseli (SB)
❤ Fana (Header)


Actually macam ni.. Dalam bulan 3 macam tu, dil attend interview.. Seminggu dil kat kl.. Pastu dapat call, and alhamdulillah, dil dapat job tu.. Pastu kena start kerja 1hb April 2014.. So memang terkejar-kejar nak cari bilik sewa.. Memang tak sempat pun nak balik kelantan.. Baju nak pakai pergi kerja semua dil beli kat sini jer.. Memang gaya koboi betul kan.. hehe


Kebetulan, hari sabtu pun dil kena kerja.. So schedule dil lari giler.. And hari tu, sempat balik kelantan sehari jer.. So, dil dalam process menyesuaikan diri kat tempat kerja baru..


Esok dil cuti.. InsyaAllah, esok dil start balik setelkan semua order yang delay ni.. And mintak maaf sangat-sangat, yang pm dekat fanpage, fb, order form, and wassap, sori sebab tak reply, buat masa ni, dil close order..  InsyaAllah, once semua urusan yang delay ni setel, baru dil akan open balik untuk tempahan..


Thanks kepada customer dil yang sangat memahami.. Love uols.. ❤❤


Ini tempat kerja dil sekarang.. =)
Graphic Designer at Radiusite Shah Alam..
Sila la abaikan budak gemuk kat bawah tu.. Setahun buat freelance dekat rumah, mana tak gemuk.. eheheee



Mar 19, 2014

Wedding Illustration Anis Serenity

Salam to all readers,


Berlambak artwork yang tak sempat nak update kat blog. Seingat zaman giler blogging dulu, hari-hari wajib bukak blog. Kalau tak, macam tak lengkap hidup. Sekarang, hampeh.


Ok la, artwork yang terpilih kali ini untuk dipublish adalah illustrasi perkahwinan Anis Serenity. Dah lama baru nak update.. Bagus dil. Bagus..


Kepada yang tengah beratur dekat list waiting, dil berterima kasih sebab sabar menunggu.Especially yang tempah blog design.. Semua nak konsep yang serupa, pecah kepala jugakla nak fikir kasi berbeza..


Copyright © Blog Kerana Manisnya Epal
All rights reserved. The use of ANY images on this site is forbidden.
Thanks for visiting here 


Noted: STRICTLY DO NOT ORDER IF YOU'RE NOT WILLING TO WAIT. Thank you.

Mar 11, 2014

Tempahan Design Sticker untuk MaDonut

Salam to all readers,


Copyright © Blog Kerana Manisnya Epal
All rights reserved. The use of ANY images on this site is forbidden.
Thanks for visiting here 



Noted: STRICTLY DO NOT ORDER IF YOU'RE NOT WILLING TO WAIT. Thank you.