Jan 22, 2015

Portfolio dan kerja

Salam to all readers,



First entry for 2015..


Sejak bekerja, dah jarang tengok blog, doodle dll.. Rindu zaman rancak berblogging dulu-dulu. =)
Sebenarnya dah lama nak share pasal portfolio dil.. Portfolio ni dil attachkan sekali semasa nak apply kerja dulu..


Bersungguh siap kan portfolio ni.. Cari references dkt google, nak yg menarik, kemas tp simple.


First  job yg dil apply, graphic designer dekat Butik Radiusite.. Kebetulan tertengok iklan vacancy dkt IG..  Alhamdulillah, tertulis rezeki kat sana, pergi interview dan dapat.. Kerja kat sana best tau.. Siapa yg kenal Radiusite, mesti faham kenapa dil cakap best.. hehe


And after 3 months, dil dapat offer kerja kat tempat lain.. Ahamdulillah, Allah bagi rezeki lain dekat Bangi. Still position sama, graphic designer..


Ini antara screenshot portfolio dil.. Sbb dah biasa dgn blogspot, jd dil create guna blogspot..
Boleh ke adilaharifin's porfolio untuk view.







6 comments:

  1. Akak dah tgk daa..
    gempak la template dil.
    dil gna dreamweaver ke ni ?
    ke ada template yg di download?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa..biasa2 je kak.. dil guna blogspot.. design smua guna ps.. pastu ejas coding sikit2..

      Delete
  2. Salam perkenalan sis. Jemput-jemput lah singgah ke blog saya :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum sis, mcm mana nk follow ? sy tk reti baru start nk belajar bebloging ;(

    ReplyDelete