Apr 25, 2012

Moga tak direject untuk kali kedua =.=

Salam to all readers



Risau, berdebar, takut, nerbes.. Aishh semua ada..This is my second character untuk project sarjana muda dil.. Yang first dah kene reject mentah-mentah.. 


Hopefully character ni, tak alami nasib sama macam character yang 1st tu..Moga dipermudahkan, jumaat ni..Amin..


Siapa cakap, multimedia senang?Tersangat la seksa untuk orang macam dil ni..=.= Takpe-takpe, kite kena redha.. 

Redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah..^_^


Ini puteri Santubung, version muslimah, fully designed by dil..


nota kaki:


Nak study subject game pun tak tenang bila teringatkan penyelia..
Malam ni, midterm game..


42 comments:

  1. bestnya kalo pandey buat mcm awk buat tu..bakat tu..

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah orang yg tak mudah mengalah akan mendapat hasilnya..saya doakan yg terbaik

    ReplyDelete
  3. Tak boleh ke jadikan doodle? Heee <3

    Comel sengotiiiiiiii..

    ReplyDelete
  4. comel dah ni, konfem tak kena rejek dah :D
    baru tau wujudnya subjek game... cam best je

    ReplyDelete
  5. awak, berapa jam habiskan utk siapkan ni? hehe

    ReplyDelete
  6. @ [sutera kasih]:KLU LUKIS PKAI MOUSE OK LA, TIME NAK BUAT STORYBOARD, FAIL..=.=

    ReplyDelete
  7. Pelangi Mulus:INSYAALLAH, AMIN

    ReplyDelete
  8. @ She's Enon:XPE, YG REJECT DLU TU, DIL JADIKAN FREEBIES YE

    ReplyDelete
  9. @ keri ikhwan:HARAP GITU LAA..

    OH, BARU TAU EIK?BEST LA JUGAK..TIME LAB BUAT GAME..MMG EXCITED, EVEN SUSAH GILER.=.=

    ReplyDelete
  10. @Firdaus:TAK SEMPAT NAK KIRA WAK..=.=

    ReplyDelete
  11. gd luck sista. multimedia memang susah nak belajar, tpi kalau dapat buat, puas gila hati nie..hehe.. best ^^

    ReplyDelete
  12. awak: harap2 kena terima kali ni. heheheh :D

    ReplyDelete
  13. Lawa sangat-sangat. Takkan direject lah :)

    ReplyDelete
  14. perasaan design kena reject sangat menyakitkan.hehe. good luck

    ReplyDelete
  15. @^^eKaTiKaH^^:tu laa..yg best, tgk hasilnyaa..yg seksa, time develop tu..kan..he


    @ merahitujambu:supervisor sruh ubah mata..nak kemelayuan sikit..xtau la, character tu memenuhi apa yg dia nak..risauu


    @ Muhd Firdaus:masehhh...^^


    @ aRa ❤ aFiq™:thankss yunk..

    ReplyDelete
  16. @ Firdaus :hope so..insyaAllah..he


    @Anis Athia:thankss syantekk..^^


    @ Ardini Izzati :bharap sgt2..lgpn, sakit jugak, sbb ni, kartun animasi..kalu kena ubah, kena buat animasi lain pulak..sakitt


    @ cik mun:thankss yunk..harap sgt lpas..


    @ nurdani :betul..perasaan, smpai rasa nak nangisl..kan..sakitt


    @ SyiqaAdiela :thankss yunk..harap camtu laaa


    @ fatin amalina husna :thankss laling..

    ReplyDelete
  17. makin lame doodles dil makin cantek la. :)

    ReplyDelete
  18. bestnya dil study benda macam ni...jeles2...

    ReplyDelete
  19. ala ci epal pandai lukis laaa...

    ReplyDelete
  20. makin cantik dudel dill buat.. smoga dill berjaya kali ni :)







    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  21. fifi baru first time datang sini.. cumil doodle2 kat sini.. salam kenal dari fifi..

    ReplyDelete
  22. comel je character ni ^^ blush muka dia

    ReplyDelete
  23. om lawat my blog.... new blog....
    jika berminat ngn cheese powder blh wt tempah...
    jika ingin menjadi agen topup pon blh mendaftr ngn sye... lawati la blog sye yer...:)
    http://raraboutiques.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. om lawat my blog.... new blog....
    jika berminat ngn cheese powder blh wt tempah...
    jika ingin menjadi agen topup pon blh mendaftr ngn sye... lawati la blog sye yer...:)
    http://raraboutiques.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. guD LucK... pasti boleh punya... yang penting sduh usaha.. buat sehabis baik...

    ReplyDelete