Mar 11, 2013

On NONA TV3 yesterday


Salam to all readers.


Alhamdulillah, Blog Kerana Manisnya Epal melangkah satu lagi tapak ke hadapan.. The opportunity disiarkan dalam NONA TV3 sangat beharga..


Teringin bile orang tengok sesuatu design/artwork tu, dorang dah boleh tau and be recognise eh ni, doodle dari Blog Kerana Manisnya Epal kan.. =')

And tengss jugak kepada sis AleaSara sebab lepas habis je siaran NONA kat tv3, terus dia update sal blog dil dekat dia nyer blog..hehhehe.. Pantas betul..
Cik Dil~Blog Kerana Manisnya Epal di NONA TV3!


Thankss for all your supporting..=')
Love you all.


ps: for those yg na tgk, boleh tengok dekat www.tonton.com.. pilih Nona episod 10..kite lawak giler..suara nebes dngn tak sihat lagi.. ngan bulat cam bola nya..hehe






53 comments:

  1. ada tengok u semalam...comel jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh, bollat ada la..tengss.. =)

      Delete
  2. Assalam cik dil...,kreatif la cik dil...seronok tengok hasil kerja cik dil...lpas tengok nona semalam terus fiz cari cik dik kt blog...ni nk ucap terima kasih sbb share tutorial2 yg sangat berguna kpd org baru dalam blog dan photoshop...:-) salam kenal...fiz from sarawak.

    ReplyDelete
  3. tahniah kak. sy ada tengok kakak masuk tb smlm. terkejut! terus jerit cakap dgn mak, "Mak! Kita ade follow blog akak ni!" Hehe. Boleh kakak follow back blog sy. Thanks :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa tharuuu kite..hehhe..tengss dik

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. congrats cik dil.first time tengok blog akk kat nona semalam.blog akk best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa yeke..apala yg kite duk merapu smlm..hgehhehe..alhamdulillah..tengss.. =')

      Delete
  6. alaa...xsempat nk tgok...tahniah..alhamdulilah rezeki ..bakat ptt di asah..sbb skang ni dh semakin meningkat dlm lukisan..lepas ni mesti lagi comel

    ReplyDelete
  7. hye cik dil!terkejut tiba2 awat lak ramai sggh blog..rupanya link dr cik dil.tqvm..saya mmg suka update blog kwn2 yg kuar kt tv/magazines he3...lps ni cik dil kenalah men'doodle' byk2 lagi utk entri.mata doodle tu cair saya tgk he3..ok all the best ^-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. dil lg tkejut, bru je habis tgk tv, tgk2, awk da siapupdate bagai kt blog..hehehe..tengss ya

      Delete
  8. Assalamualaikum awak. taniah. bestnya. hehehhe

    ReplyDelete
  9. Semalam ada tengokkkkkkkk! ^_^ hee. Tahniah!

    ReplyDelete
  10. walaupun semalam tak tgk, tapi kita nak ucapkan tahniah kat akak :)

    ReplyDelete
  11. hehe...sy ada tgk jugak cik dil dlm tv3. nmpak cik dil nerveous. hehe... btw sis, thniah skali lg. from tv, blog cik dil akan lebih dkenali ramai. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nevess giler..ngan x sehatnyaa..teruk btul penangannya..lps abis shooting demam smpai x kuar suara..

      Delete
  12. mkin fofuleer la cik dil!woot2!!rejekiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, rezeki time duk tanam anggur ni..hehee

      Delete
  13. bestnya dpt masuk tv. Congrate ya!! ^^

    ReplyDelete
  14. wow! congrates dil!
    teruja nya! bertuah badan. anyway, all the best yea!

    ReplyDelete
  15. tahniah! saya tak sempat tengok semalam. huhu

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum cik dil,sy tgok dalam yb semalam dlm NONA,tahniah
    salam perkelanan faris dari kelantan

    follow blog saya pulak ye,hehehhe

    www.lahcollection.blogspot.com
    www.farispunyabelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum,salam perkenalan faris dari kelantan,sy tengok dil dlm tb NONA hari ahad tu,cute sgt

    follow blog saya ye,hehehehe

    www.lahcollection.blogspot.com
    www.farispunyabelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. wah, tahniah kak Dil. hihi.. ^__^

    ReplyDelete
  19. Tengok citer pasl blog akk kt NONA TV3, trus crik n follow.. Papepun congrats... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk Nona?heheh, tengss follow kite.. ^^

      Delete
  20. kawan kita ade citer smlm, lps dia tgok blog KME, terus dia guggle. pastuh dia kata teringin nak tmpah doodle dr cik dil

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa yeke..sila laa tempah ngan kita ye..^^

      Delete
  21. tahniah...tahniah.. nak signnnnn.. ehehe.. cute tau doodle tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleyy, sain kite, x lawaa..hehhe macey ^^

      Delete
  22. wahh .. jeles .. tak sempat tgk la .. nak link . btw tahniah

    ReplyDelete