May 13, 2013

#Header+Banner | Siapa bilang gadis melayu tak menawan?

Salam to all readers,


Siapa bilang gadis melayu tak menawan,
Tak menarik hati tiada memikat. lalalalala


Header and banner blog for Blog Pesona Indah Hantaran.

Oh ya, tempahan untuk bulan ni dah closed.
So, if ada yang nak tempah, dil still terima, but, dateline dia, after bulan Mei la..
Sebab, now, dil nak clearkan waiting list dulu.




Again, thank you for those purchasing doodles from Blog Kerana Manisnya Epal..  ^^



COPYRIGHT© Blog Kerana Manisnya Epal
Please Respect Others. Do Not Copy. Thank You.
Kepada yang berminat bolehla membuat tempahan melalui
Email: semanis_epal90@yahoo.com





RESTRICTED DO NOT COPY



#pic asal

18 comments:

  1. Replies
    1. teng..,cabar btul na lukis duduk bsimpuh..adeii

      Delete
  2. olo comelnya!!! ayu sangat2!:)

    ReplyDelete
  3. asal masuk blog ni rasa nak makan je,sebab sweet sangat macam gula-gulaaaaaa,geramnya geramnyaaaa

    ReplyDelete
  4. Sangat cute.. Sama macam pic asal dia.. Hehe.. Cute Cikdil buat..

    ReplyDelete
  5. siapa bilang gadis melayu tak menawan ? tu menawann ! :P

    ReplyDelete
  6. nak jadi macam doodle tu lagi ! pengsan tengok doodle kat blog ni tauu . (ketap gigi) . hehehe .

    ReplyDelete
  7. From owner Pesona Indah Hantaran - Favourate colour pink + blue / pink + peach. Tapi still awesome...

    ReplyDelete