Apr 18, 2014

Maafkan saya.

Salam semua,

First of all dil nak mintak maaf sangat-sangat yang order blog design and header untuk batch Mac& April sebab delay.. Alhamdulillah, walaupun semua memahami situasi dil sekrang, tapi still rasa bersalah sebab delay..


❤ Puteri Sham (SB + Bisscard) wip
❤ Khadijah (SB)
❤ Azira Roseli (SB)
❤ Fana (Header)


Actually macam ni.. Dalam bulan 3 macam tu, dil attend interview.. Seminggu dil kat kl.. Pastu dapat call, and alhamdulillah, dil dapat job tu.. Pastu kena start kerja 1hb April 2014.. So memang terkejar-kejar nak cari bilik sewa.. Memang tak sempat pun nak balik kelantan.. Baju nak pakai pergi kerja semua dil beli kat sini jer.. Memang gaya koboi betul kan.. hehe


Kebetulan, hari sabtu pun dil kena kerja.. So schedule dil lari giler.. And hari tu, sempat balik kelantan sehari jer.. So, dil dalam process menyesuaikan diri kat tempat kerja baru..


Esok dil cuti.. InsyaAllah, esok dil start balik setelkan semua order yang delay ni.. And mintak maaf sangat-sangat, yang pm dekat fanpage, fb, order form, and wassap, sori sebab tak reply, buat masa ni, dil close order..  InsyaAllah, once semua urusan yang delay ni setel, baru dil akan open balik untuk tempahan..


Thanks kepada customer dil yang sangat memahami.. Love uols.. ❤❤


Ini tempat kerja dil sekarang.. =)
Graphic Designer at Radiusite Shah Alam..
Sila la abaikan budak gemuk kat bawah tu.. Setahun buat freelance dekat rumah, mana tak gemuk.. eheheee



16 comments:

  1. Tahniah dapat job baru ^^ fiza follow sini k. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah :)
    http://eykabaha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak singgah sini.Lawanyooo blog ni :)
    NEW ENTRY: Bermulanya Extra Class

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
  5. Tahniah Dil! Selamat bekerja di tempat baru..best tu di radiusite..apepun mereka pasti faham situasi designer ni :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah ye dengan job baru...rezeki dil..dil tetap cantik..

    ReplyDelete
  7. taniah... bangga le org klate dapat keje sana.. hehe.. Jaga diri dah la..Follow awak..

    ReplyDelete
  8. akak ni comel...hee. bw sini...

    ReplyDelete
  9. Tagged! :- http://arnilala.blogspot.com/2014/05/june-giveaway-oleh-ma.html

    ReplyDelete
  10. tahniah dil, dah lama x bw. btw sy jengukk

    ReplyDelete
  11. Wahh keje kat Radiusite. Boleh jumpa Datin Ayra selalu. Hehehe. Congratulation dgn new job:)

    ReplyDelete