Oct 2, 2011

Doodle wear dress | Kenapa perempuan mudah menangis?

Salam to all readers..


Kuberikan wanita air mata, 
agar dapat mencurahkan perasaannya.

Inilah yang khusus kepada wanita, 
agar dapat dia gunakan bila-bila masa pun dia inginkan. 

Ini bukan kelemahan bagi wanita, 
kerana sebenarnya air mata ini adalah "air mata kehidupan."



Actually, quote ni panjang lagi.. Tapi dil ambil separuh jer.. Nak tengok yang full, korang boleh tengok video ni kat sini.. So lelaki, kalau perempuan menangis, jangan cakap perempuan ni mengada-ngada.. Air mata perempuan, air mata kehidupan tau.. ^^


Ada kawan dil cakap dekat facebook, "dan kamu 'Adilah Mohd Arifin selepas melihat video ni agar menjadi wanita yg lebih hebat !"


Dil pun balas, "insyaAllah..amin.. dan kamu, jgn buat wanita menangis.. "


Pastu laju jer dia cakap, " insyallah.. tapi kan.. Menangis itu bgi wanita adalah air mata kehidupan..^_^ "


Aishh..Lelaki ohh lelaki.. =.=" 


*Tengah berusaha membuang perasaan itu.. T_T



Nota kaki :

Hanya ingin kau tahu by Republik


12 comments:

  1. air mata dan perempuan tidak dapat dipisahkan ibarat gitar dan tali gitarnya..^^,

    ReplyDelete
  2. mane laa dil belajar wat doodle comei2 cenggini ! hehe..
    jelez !

    ReplyDelete
  3. Wah , nama ayah kite same la cik dil !
    btw , saya selalu nangis kat rumah .
    Ni air mata kehidupan jugak ea ? Ke , orang kata "gembeng"?

    ReplyDelete
  4. choki pom suka nanges . hee

    halamak . comelnye doodle :)

    ReplyDelete
  5. kdg2 lelaki kalau tgk wanita menangis,dia akan blur xtahu nk bt apa.

    ReplyDelete
  6. perempuan berjiwa sensitive...

    ReplyDelete
  7. menangis untuk meluahkan perasaan bh.. ^,^v

    btw cantik background baru.

    ReplyDelete
  8. lelaki mahupun wanita berhak mengalirkan air mata...
    n wanita lebih cenderung menangis kerana hetinya lebih lembut n mudah tersentuh...

    ReplyDelete
  9. snsitif snsitif ... guy taktahu nk pujuk girl la .. =(

    ReplyDelete