Dec 12, 2011

Lagi tempahan doodle untuk wedding card

Salam to all readers


2 3 hari lepas, dapat order ekpress dari akak pembuat wedding card.. Dia nak doodle untuk wedding card her customer.. 
#Doodle pengantin yang bakal masuk dalam wedding card.. =)



Then, berusaha siapkan doodle animate untuk cik Sha Purple.. Katanya penting.. Dia request nak doodle tangan dan mulut bergerak- gerak..Fuhh, siap dengan jayanya.. Alhamdulillah..



nota kaki:

Minggu paling tough..
Moga dapat hadapi dengan tenang.. ^^



19 comments:

  1. nanti cik tikah kawen, nk tempah gak la doodle kat dill. hehe..

    ReplyDelete
  2. wah hebat2.
    kreatip sangat.
    keep it up ye dear :)

    ReplyDelete
  3. comel2...

    kalu kawe kawen nk tempah sor

    ReplyDelete
  4. http://atienabila.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-cool-pilihan-ku-2011.html

    ReplyDelete
  5. wah nanti doodle tu tersebar ke merata tempat :)

    ReplyDelete
  6. argh comelnye cik dil wat! pandainye :)

    ReplyDelete
  7. thank you so much dear...hee...doodle tuh comel sgt2 =)

    kalau pndai wat kan best..^^

    ReplyDelete
  8. eee rasa nak cubit2 je doodle cik dil ni.hahah

    ReplyDelete
  9. nak tanya .. yg doodle pengantin tu kan kak dil buat die nyer tudung yg wana pink tu jadi macam transparent??? macam mane kak dil buat ???

    ReplyDelete
  10. camne nk wt doodle ek??tringin la nk belajar. :)

    ReplyDelete
  11. wah..dudel bole gerak2 mulut :D teringin gak nk dpt kad kwin gmbr dudel ni.tggu dill pny kad la ek. ;)

    ReplyDelete
  12. salam, macam mana saya nak oder doodle wedding untuk wedding saya ea dekat awk

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'slm.boleh email..refer kat sini ya..
      http://semanisepal90.blogspot.com/p/order.html

      Delete