Dec 17, 2011

#Usah risau, pelangi itu tetap ada

Salam to all readers




Ku pinta matahari,
Tuhan turunkan hujan,
Aku menangis penuh kekecewaan,
Tapi rupanya
Tuhan mahu berikan pelangi..


Allah Maha Mengetahui.. Dia akan berikan apa yang kita perlukan, pada masa yang terbaik.. Maybe hari ini, maybe esok, maybe hari-hari bakal mendatang.. 


Just wait and iringi dengan doa.. InsyaAllah..#peringatan untuk diri sendiri dan semua


#kecewa itu lumrah.. Air mata itu lumrah.. *kesat air mata


nota kaki:

21hb ni, pesta bengkel dil..
Jemput la datang tengok animasi 3D group kami yang tak seberapa ^^




28 comments:

  1. betol sesangt.. cuma kite je xsabar kan..

    btw, doodle u sweet sgt.. xpndai nk ikut jejak.. :(

    ReplyDelete
  2. btol2..truskan berdoa..Allah tu maha pemurah..

    ReplyDelete
  3. :) slalu sy snggah blog cik dil, n slalu jugak cik dil tgh cry2. cik dil, Allah knows what is the best for us. setiap apa yg trjadi dlm hidup kita, ada hkmah yg trsiratnya. yaa..kkdg kita x nmpak kbaikan pd wktu tu jugak, but maybe 10 tahun akn dtg. cik dil, ni lah ertinya kehidupan. ada warna hitam n ada warna oren. always smile, cik dil... :)

    ReplyDelete
  4. betul2 :))

    tetiba semangat di hujung minggu camni.

    ReplyDelete
  5. susah2 dahulu, senang2 kemudian ^^ chill.

    ReplyDelete
  6. awak :)
    happy2 sikit, jangan stress2 ye

    ReplyDelete
  7. http://cicimei2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. http://cicimei2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. @ Aisy Nasiha:thanks laling..^^

    ReplyDelete
  10. @Atie iskandar :ahaa..betul..cuma perlu bsabar je..Allah syg org yag bsabar kan..^^

    ReplyDelete
  11. @ - M A S H -:hee..thanks laling

    ReplyDelete
  12. @ TeTerBanG:tauu..awk mmg readers tegar blog dil..^^ thankss tauu..

    ntah, tiap kali bukak blog, ada jer, bnda sedih nak tulis.ntah maybe prsaan skrg ni, ngah bcampur baur lg kot..ye..dil slalu ingt tu..^^

    ReplyDelete
  13. @ niezam:semangat tu penting..^^

    ReplyDelete
  14. @ fathiyyahISMAIL:yup stuju ling..^^

    ReplyDelete
  15. benar tu. kita tak tahu apa yg DIA rncgkan utk kita :)

    ReplyDelete
  16. benar tu. kita tak tahu apa yg DIA rncgkan utk kita :)

    ReplyDelete
  17. insyallah.moga ada pelangi di dlm hati ini.
    =(

    ReplyDelete
  18. jom maen game yang best. release tension!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/jom-release-tension-sekejap-ayuh.html

    ReplyDelete
  19. yang suka doodle cik dil coz tudung trendy.hihihi..mata siap pakai spek.hihi..

    ReplyDelete
  20. hai syg ;) lama abg x mai cni.wah..ada pesta ek.jmp kt sana,insyaAllah!

    ReplyDelete
  21. eee..header baru...

    siap boleh kelip2 mata lagi..

    ReplyDelete