Jan 3, 2013

Header dan banner untuk Blog Bila Ibu Bercerita

Salam to all readers


Presenting header and banner untuk blog bila ibu bercerita.. Alhamdulillah, tuan empunya yang tempah ni, suka and berpuas hati.. Lega.. *fuuuhhh


Perasan tak, bab kaler, dil mesti fail.. Mesti akan repeat kaler sama je.. Maklumlah zaman kecik dulu, dapat pensel kaler Staedler Luna yang 12 batang je.. Sebab tu, bile dah besar, kaler yg 12 batang tu je la, menjadi pilihan... =.="


Kat bawah tu, adalah header and banner blog yang ditempah oleh blog bila ibu bercerita..








note*
If ada yang berminat,
boleh emailkan dekat dil at semanis_epal90@yahoo.com.. 




32 comments:

  1. comelnya!!! warna yang ceria. saya tak pandai nak buat macam ni

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum awak, sheila kenal ibu ni. lawanya awak buatkan. mahal tak tempahan? hehehe selamat tahun baru awak.

    ReplyDelete
  3. COMEL-COMELLLLLL!!

    wah suker giler design awk =D

    ReplyDelete
  4. dengn wat doodle pun leh wat duit kan..keep going..=)

    ReplyDelete
  5. so kaai...akak baru belajar buat..tu pun ada org sudi amik tempahan...tp sekarang stop jap...x sempat nak buat

    ReplyDelete
  6. Comel jer cik dil..kaler ni memang nampak lain dari yang lain ^-~

    ReplyDelete
  7. @ nurdani:dil suka yg terang2..if pakai pastel, nmpk x kena..slaluh camtu..

    ReplyDelete
  8. @ Bank Mandiri Bank Terbaik di Indonesia: salam kenal jugak

    ReplyDelete
  9. @ Syarafi[skyforce331]:thankss

    ReplyDelete
  10. @ Sheila Salim:xdela mahal..bpatutan je..

    ReplyDelete
  11. @ Missweet ( Ayra Zahra ) :order laa..apa lg..hohoiii

    ReplyDelete
  12. @ Ena's Palace: alhamdulillah, thanks..^^

    ReplyDelete
  13. @ Myra Abdullah:tenkiuu.. tharuu kita ^^

    ReplyDelete
  14. @ Nadia Johari:hehehe..tulaa..

    ReplyDelete
  15. @ Shabby:heheh, click banner tu..tmphan..hehe

    ReplyDelete
  16. @ Nieyxzha Hassan:warna recycle je ni..ni je la kaler yg slalu dil gunaa

    ReplyDelete
  17. wah comelnya..mata dia innoncent(betoi ke ejaan?)..:D

    ReplyDelete
  18. @◕ D Y S H A S A H H I R ◕ :guna pencil kaler luna..hehee

    ReplyDelete
  19. @Azzah :innocent mcm tuan dia..hekekhekk =p

    ReplyDelete
  20. saya suka kaler camtu. terang dan ceria.
    tajamnya dagu dudel tu.. haha.

    ReplyDelete
  21. Sangat puas hati ngan hasil kerja Dil...sweet sangat.. bg konsep je taraaa..siap!!!
    harga berpatutan!!
    JOM TEMPAH!! hik hik

    Tq dil ^____^
    owner blog Bila Ibu Bercerita

    ReplyDelete
  22. dear..email nama alamat awak dear..teddy_bie87@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. wow. cantiknya.

    fonts tu nama apa ye ? hehe XD

    ReplyDelete