Jan 13, 2013

Lagi tempahan doodles wedding

Salam to all readers



February memang musim orang kawin ey? Banyak giler invitation wedding from kawan-kawan satu sekolah dulu.. Tak sangka, dah nak kawen dah member2.. Macam tak caya.. 


Dulu main kejar-kejar ngan warden sesama.. Ponteng prep sesama.. Dah nak kawen ye kau... But so sorry x dapat pergi hari bahagia ko.. Later, aku kirim hadiah ya.. =)


Ok la, ni adalah antara doodle wedding yang paling latest yang dil design kan.. Yang kaler kuning tu, baru siap petang tadi, whereas yang pink tu, siap semalam..

See, if mood mendoodle ok, so, no problem na siapkan dengan cepat.. Lau x, mesti ada je yang tak kena ngan doodle tu..Seyesly..


Alhamdulillah, semua nya happy and puas hati ngn doodle comot ni.. Yang pink tu, doodle yang ditempah oleh sorang blogger comel, sis intan =)


ps: mohon tidak dicopy, or di guna doodle yang ditempah oleh customer.. Please respect others and do not copy.

nota kaki : lau nak order, boleh emailkan di semanis_epa90@yahoo.com
insyaAllah, dil akan reply secepat mungkin.



22 comments:

  1. @Nieyxzha Hassan: dil mmg comel..hahhaha =P

    ReplyDelete
  2. @merahitujambu:dah..ari tu, ada email dah..x dpt ke?

    ReplyDelete
  3. sekejakkkkk,lawanya headerrrrr..lama tak dtg sini :D

    ReplyDelete
  4. Aaaa comelnye doodle cik dil lukis.. Nanti nak kahwin nak tempah doodle ngan cik dil gak la.. Hehee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2..nnti dil kasi diskaun skali..hohoii

      Delete
  5. Cantik la cik Dil.. blh tempah la lepas nie ble nk kawin hee :D

    ReplyDelete
  6. eheh, memang comel la. warna tu sume lembut je tgk :)

    ReplyDelete
  7. best men kjar2 ngn waden??? :P

    ReplyDelete
  8. doodle wedding nie utk kad kahwen ke?

    ReplyDelete