Feb 11, 2013

Already officially engaged?

Salam to all readers.


Upload gmbar kat bawah ni dengan caption " Officially Engaged :p".
Terus semua org komen ucap congrate..
But dil just reply, doakan..jangan wish dulu, awal lagi..
Ada jugak yang post, betul tak ni?hehe
Tapi lagi gentir biler member2 post dekat group mrsm batch dil ngn coursemate group..
After tu, dil clearkan balik, tu gambar photoshoot semata-mata.. Semangat nak bertunang, even tak de calon..


Bukan terfikir na main-main, but just teringin maybe.. Actually that pic, masa wedding kakak masa hari sabtu lepas.. Adik dia pulak yang over..hahhaa


Hari tu, dah ada calon, but maybe I'm not for him.. Don't know, what wrong with me, he just keep silent until now and just leave a msg, "Lelaki yang kejam adalah lelaki yang buat wanita itu jatuh cinta dan secara tiba2 dia biarkan wanita itu gantung tidak bertali. I never meant to do this......hope u understand.....i have to remain quiet."


Padahal before that, he ok with me.. Maybe what I requested too impossible and really hard to get.. That is time.. I know, dia bz, dil pn bz, but I'm still try cari masa tuk dia.. Maybe sbb dil asyik ulang n ungkit da same problem.. so dat, ehmmm..


Perempuan, bila dia dah sayang, that means it's forever.. Not only for a short while.. Mulut cakap, nak move on, tp hati degil tak boleh nak lupa langsung..


So, borang still open ya.. *promote seround..hehee


Doakan jodoh dil.. =')



Don't be sad. Allah sees your struggles. He puts you in difficult situations because He wants you to grow as a person. That's beautiful.

*Ramai tegur, gambar real giler.. Mcam betul-betul kan..hehe



*See, kerusi kat sebelah pon still empty.. =')



*Barakallah to my kakak n abg ipar


nota kaki:

Mohon maaf tempahan delay.. Sibuk ngan preparartion majlis kakak..

-Doodle wedding with scooter
-Doodle wedding
-Doodle family
-Template blog+header




41 comments:

  1. hehe mmg nampak real oh. semoga bertemu la jodohnya ye. dah tak lama tu. hehe

    ReplyDelete
  2. ingatkan kak Dil yg tunang , huhu , btw congrates untk akak , kak dil .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa, ada kakak lg sorg yg lum lps..mana boleh potong line

      Delete
  3. Hahahaa sampai ati tipu orang.. kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. x tipuu..sj wat gimikk..hhehhee.photoshoot je..hehe

      Delete
  4. Ingatkan awak dah bertunang ke..

    ReplyDelete
  5. huhuhuhu,, kalau cik dil btunang,, ape slah nya,, og cnti mcm cik dil,, msti ramai pminat,, hehehhe ,,,^^, peace,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhee..peminat?ada ke?hahha
      xpe, nnti smpai la tu masanya nnti..hehhee

      Delete
  6. akak... samala nasib kiter.. huk3
    tapi klo dh sayang, susah na lupa, kannn???

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar laa..
      nnti, Allah kn anta seseorang pd kita..wlaupun bkn dia..
      jnji Allah..Pasti.. =)

      Delete
  7. cantiknya dia.. first tgk gambar tu ingatkan cik dil yg tawen2.. hik3~ terkujat cce...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ishh awl lg na kawen..hehehe..ambik feel duluu

      Delete
  8. huhu ingtkn cik dil tunang huhu eh cantik nya bawal cik dil beli kat mana huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cntik?hehhe, ramai dah yg duk tnya pasal bawal tu...nnti dil check stok n snap pic, then upload kt fb..

      Delete
  9. dil! love ur tudung!! bli kat ne eh? hehe..takpelah dil, ade jodoh tu nnt dia akan datang lah sndr padal dil..sy doakan yg terbaik utk dil :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..=)

      hahhaa, u ntah org kberapa luv my tudung..xpe, nnti dil tgk strok, if byk, dil upload..kain dia cntik..ada tone2 camtuu..nice..

      Delete
  10. In Shaa Allah akn ade jodohnyer..you are so gorgeous

    ReplyDelete
  11. Wah! lawa. no wonder la orang ingt kamu yg kawin..hehe

    ReplyDelete
  12. cantiknya cik dil. ingatkan betul2 dah tunang tadi.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha, tu laa, smua dah wish2 thniah..heheheh..pdhal photoshoot je

      Delete
  13. ada hikmah di sebalik apa yg terjadi. maybe, cil dil akn jmpak lelaki yg lebih soleh, yg lebih memahami cik dil. apapun, Allah maha mengetahui segala-galanya. yg pnting, jgn give up berdoa :)
    btw, congratz tuk kak cik dil yg dh bergelar isteri :D

    ReplyDelete
  14. mcm x sabar je tu.. hehe.. ape2 pun smoga dipermudahkan segala urusan.. :)

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. hahahaha, dil kasi awk lepas dulu..hahaha

      Delete
  16. mcm real 2 pic atas tu..
    hehe.. msti xlama lg nih..da de bau2..hee...
    t follow blog i balik ye.. smoga cepat kawn ^_^
    http://belogzeera.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaa, bau nasi minyak kuat dah ni..hehhahhaa

      Delete
  17. la yeke dear.. ingat betul2 rd.. pape pun cepat2 ditemukan jodoh.. tp serius awak nmpak sgt cantik dgn dimple yg sweet gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee, propa yg betul2 mjadi kan..hahha...thanks.. ^^

      Delete
  18. Tahniah akak,semoga cepat2 kawin,hehehe...nnt akak update entri utk part kawin pulak ye...tak sabar menanti,saya baru lahi dlm blogger ni...seronok tgk gmbr pertunangan akak dkt ats ni...semoga ceria n berkekalan hingga ke jannah,amin...

    ReplyDelete
  19. awok. kito satu geng dari klate. hehe

    ReplyDelete