Feb 15, 2013

Part 3 | Tempahan Doodle Wedding

Salam to all readers..



Tempahan doodle wedding untuk part 3 bagi tahun ni.. Rasanya lah.. Lau dil tak silap..heheh.. Kepada yang email dil pasal tempahan, so sorry if dil reply lambat.. Hari tu, bz ngan kenduri kakak, and then sekarang dil demam lak.. Nak amend report lg..=.=


Next week nak balik melaka kejap, nak send my industrial training report.. And then, nak ambik lesen kereta lagi.. *mama abah dah bising sebab lambat ambik lesen.. =.=


So, semua tempahan dil akan setelkan slow-slow.. Hari ni, nak tumpukan untuk tempahan template blog and header..




ps: PLEASE RESPECT OTHERS AND DO NOT COPY.. if na tempah, boleh emailkn di semanis_epal90@yahoo.com


*yang ni, dia request doodle boy pakai spek and then, meronggeng naik scooter.


*yang ni, nak guna untuk wedding bulan 12, tapi dah tempah siap2...caya lah.. dia cakap nak guna untuk buat doodle fridge..Benda magnet yang letak kat peti tu.. 




16 comments:

  1. As salam..., Waaa....sgt la cantik. Berbakat sungguh la Cik Dil ni... >_< sgt suker...cantikkk!
    Moh, kita Jom, SERBU!!!

    ReplyDelete
  2. alahai, comelnye kak Dil doodle kahwin nie.. hehe.. ^__^

    ReplyDelete
  3. comellnyeeeee....so kagum la")hihi

    ReplyDelete
  4. comel sgt doodle2 ni..klu nk tempah cmne ek? bpe awak cas? follow sy kt blog ek.. http://annurket.blogspot.com/ I'm a newbie..I'm done yours..:)

    ReplyDelete
  5. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. seriouly cantik + cute + kreatif = AWESOME (:

    ReplyDelete
  7. kreaTif ny0,,molek2..

    ReplyDelete
  8. kreatif ny0,,m0lek3...

    ReplyDelete