Jul 6, 2013

Full Template Package for Butik Lisa

Salam to all readers,


Color Theme - Emerald green + Shocking Pink
Header - Boutique environment
Special Request  - FB Comment Box


Thank you for purchase Full Template Package from Blog Kerana Manisnya Epal.

COPYRIGHT© Blog Kerana Manisnya Epal
Please Respect Others. Do Not Copy. Thank You.
Kepada yang berminat bolehla membuat tempahan melalui
Email: semanis_epal90@yahoo.com  atau



24 comments:

  1. percayalah ini kerja yang teliti dan menakjubkan, bukan senang untuk mendesign template blog!! :)

    ReplyDelete
  2. super duper ohse.. nampak kemas sangat.. ^_^cun

    ReplyDelete
  3. Blogger, jom ramai2 meriahkan! Segmen : Sebulan Berblog By Shakira

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/segmen-sebulan-berblog-by-shakira.html

    ReplyDelete
  4. Part header je senang kalo nak buat blog ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kehabisan idea pon, x jadi jugak.he

      Delete
  5. syes!!! comel sangat2 kak dil....opss...templte y kak dil buat tu k...
    ehe..ehem...tapi kak dil ag comel ooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. duk mana?na belanja minum??hohoohh =P. ^^

      Delete
  6. Thnx dil.. N congrats sbb smua request akak dpt dpnuhi, hehehe.. InsyaAllah nxt time kta buat card lg k ^_^

    ReplyDelete
  7. Allah bagi bakat ni kat awak...memang ohsem! nanti nak tempah jugak kat cik dil sebab template semua warna lembut2. saya suka sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALhamdulillah, alaa dani pon sama2 ohsem jugak..=)

      Delete
  8. salam akak,saya suka tgk blog akak,cantik...blh x akak buat tutorial utk letak template sendiri dekat blog...

    ReplyDelete