Jul 25, 2013

Illustration | Yes, she's Dato' SitiNurHaliza

Salam to all readers,


She really beautiful, talented and humble.
And yes, she's dato' Siti NurHaliza.
Really adore her.

#Visit my Instagram for view other illustration
COPYRIGHT© Blog Kerana Manisnya Epal
Restricted Do Not Copy!. Thank You.
Kepada yang berminat bolehla membuat tempahan melalui
Email: semanis_epal90@yahoo.com atau
Facebook: https://www.facebook.com/adilah.mohdarifin


22 comments:

  1. cantik sangat 'mereka berdua' walaupun 1 doodle 1 real :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semestinya yg real lg cantik.. =)

      Delete
  2. alalala...knp comey sgt ni? hihi...berbakat, pandainya doodle...sya ni pakar lukis org lidi jerk...hihi...

    ReplyDelete
  3. kalau doodle cik dil ni buat sebagai patung macam minions tu..kak lea sanggup beratur pagi2 ngeee....

    ReplyDelete
  4. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahai somel seyy

    ReplyDelete
  5. Si doodle tu comel lote, si Siti tu dah memang cantik....kenalah tu.

    ReplyDelete
  6. si doodle dan si siti yg comel lote dan cantik, combine...kebabomm!!

    ReplyDelete
  7. mmg terbaek ler karya cikdil.

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah sambil ajak join GA... Sudi2lah join GA saya :)
    Berminat dengan full pakej tu la....

    ReplyDelete
  9. cute je.... cube nak buat sendiri punya doodle tapi tak jadi...huhuhuhu.. bole tau cikdil guna apa... Ai or Ps...

    ReplyDelete
  10. cantiknya mata diaaa ! akak lukis ke ataupun tu brush mata ? saya newbie dlm doodling ni..

    ReplyDelete