Dec 11, 2013

Artwork yang dah suam-suam kuku

Salam to all readers,


Yang ini punya la lama dah, tapi baru nak upload.
Terasa tak ghairah sangat nak upload, sebab masalah cetak rompak banyak sangat sekarang.
Tak reda-reda..
Langkah pendek cari duit.
Mula-mula jer rasa bersalah.
Bile empunya halalkan untuk satu design SAHAJA, terus hilang rasa bersalah, terus kaut semua untuk dicetak rompak..
Mana pergi rasa tu?
Terlalu berlembut agaknya..
Terlalu keras pun susah, lembut pun susah? Jadi?

Oh panjang pulak luahan. Terluah.. Bukan sengaja..
Sebenarnya niat nak upload artwork je.. Dah lari niat awal-awal.
Terkesan dari luahan para doodlers dekat group whatsapp kelmarin..
Ramai yang terkena benda sama..
Cuma nasib tak menyebelahi, hasil blog ini yang terkena teruk.


For those yang berminat, boleh refer dekat Services untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan pakej-pakej yang disediakan. Terima kasih.


COPYRIGHT© Blog Kerana Manisnya Epal
Kepada yang berminat, boleh terus mengisi order form ataupun boleh membuat order melalui
Email: semanis_epal90@yahoo.com atau
Facebook: https://www.facebook.com/adilah.mohdarifin




18 comments: