Dec 18, 2013

Fashion Illustration: Cik Epal

Salam to all readers,


Untuk fashion illustration kali ini adalah, blogger yang makin lama makin slim melim ni, *auwww  jealous  kite tengok  dia makin slim you iaitu Cik Epal.

Comel kan Cik Epal sekarang ni. Manis leting. 
Actually illustrasi ni dil buat untuk improve kan my drawing. 
Suka tengok orang pakai cantik-cantik tapi tetap nampak sopan.


Kepada yang berminat,boleh membuat tempahan menerusi email ataupun FB. Tempahan masih dibuka. =)
Email: semanis_epal90@yahoo.com atau
FB: https://www.facebook.com/adilah.mohdarifin

20 comments:

  1. cantik mata cik epal..
    rasa nk buat jugak jer bila tgk.
    karya terbaek.

    ReplyDelete
  2. Cantik la...rasa nak tempah la...hehe...

    ReplyDelete
  3. comel..ye lah makin kurus pulak dia :)

    ReplyDelete
  4. wahhh..kawaiii !! boleh ajar cmne nk buat x??heee..teringin jgk nk bt sndiri..

    ReplyDelete
  5. suka sgt tgok cik epal ne, kena plak ngan blog dil kerana manisnya epal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dil dulu masa nak buat blog tak ada idea, tapi minat sgt ngan komsas masa sekolah dulu.. tajuk kerana manisnya epal..tu yg letak nama camtu..haha

      Delete