Jan 6, 2012

#Another birthday card inspired by me

Salam to all readers


Simple birthday card untuk customer yang order, akak Teha.. Sedang menunggu feedback from her.. #nerbes2


*susah giler nak buat doodle dari side tepi camni.. =.="


Alhamdulillah..^^




nota kaki:

3 papers more to go..
Tak sabar nak abis final exam..^^


25 comments:

  1. cantiknyeee !!!
    yg ni hrga berape?

    ReplyDelete
  2. woahh cumilnyeeeer..hehe..gud luck cik dil.. ^_^

    ReplyDelete
  3. alaa.... cute nye...
    geram betol tgok....
    serius, comel!

    ReplyDelete
  4. hurm memang susah nak buat dudel side tepi..esp yg x pandai lukis cam Cc =(

    ReplyDelete
  5. Cmelnye cik dil...cmne lau nk order gk? Price cne?

    ReplyDelete
  6. @ ✿ cik atie:harga basic rm30

    ReplyDelete
  7. @ Cik tikah:thankss laling..^^

    ReplyDelete
  8. @ Miss Amateur Cook:thankss..x sabar ni nak abis exam..

    ReplyDelete
  9. @ Cik Cempaka:tu la psal..yg dil buat tu, still nmpak pelik.. =.=" susahh

    ReplyDelete
  10. @ jan:yeehehe..dil comel??hahaha

    ReplyDelete
  11. @ Soo Hae Daa:kalau nak order, boleh pm dil dekat fb,atau, email jer dekat semanis_epal90@yahoo.com.nnti dil ckp hrga dia

    ReplyDelete
  12. cantik gilerrr dil!dh lama x komen kt sini..hurm,.

    ReplyDelete
  13. erm...canteknya cik dil..so sweet kad tu..hehe..cik dil pandai lukis potret x?klo pandai leh lukis pic sy so pasal duet insyaallah leh mintak byrannya...xkan nak free ye x??:)

    ReplyDelete
  14. cantek lar doodle cik dil...kalau lar sy pun reti buat...hee

    ReplyDelete
  15. susah2 tapi tetap comel.hihi
    gud luck dil

    ReplyDelete
  16. cantek lah dil !! nanti nk tempah doodle couple pulekkk nagn dil . heeee :)

    ReplyDelete
  17. cantik .. kreatif.. macam2 da design doodle kite tgk.. keep it up!!

    ReplyDelete
  18. eeeeee cantiknye!! dudel besday! comel3!! :)


    chaiyokk for another paper dil! :)







    luv,
    cik ana

    ReplyDelete