Jan 25, 2012

#He has something better for you

Salam to all readers



#post yang baru..semalam nyer ada typo..adoii.. thankss teterbang


11 comments:

  1. comeeelll.
    yup. ALLAH tahu apa yang terbaik untuk kita.

    ReplyDelete
  2. cik dil...prayer not player. wrong typing. hehe.. btw, setiap perkara yg brlaku itu ada hikmah di sebaliknya. rmmber this, cik dil :)

    ReplyDelete
  3. perancangan Allah sgt teliti terperinci. insyaAllah yg terbaik akan datang ^_^

    ReplyDelete
  4. yes,Allah knows what's best for us.

    ReplyDelete
  5. btol tu cik dil.. Allah tahu apa yang terbaik untuk kita.. love Allah!!

    ReplyDelete
  6. =) quotes yang sangat kenaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum,

    saya nak tanya, sudi tak jadi sponsor utk Giveaway saya nnt ? saya akan letak syarat dgn memastikan peserta semua like page awak . kalau ada syarat tambahan, awak inform lah eh . harap akak sudi. GA saya akan dimulakan pada 1/3/12 ini . thanks.. cikeiyra@yahoo.com ni link blog saya rasacintasaya.blogspot.com

    ReplyDelete