Jan 1, 2012

Errr azam tahun baru??

Salam to all readers


Sedar tak sedar, kita dah masuk tahun baru, 2012.. Cepatnya masa berlalu kan.. Bila masuk jer tahun baru, mula la ramai orang sibuk nak fikir pasal azam baru..


Apa azam baru korang?? Dil?? Ermm, belum terfikir lagi.. Nak settlekan azam-azam yang belum tertunai lagi..  Apa-apa pun, hope tahun ni, lagi terbaik dari tahun-tahun sebelumnya.. InsyaAllah.. ^^



Tadi ada customer request nak doodle bersila..^^


Misi utama.
Kurangkan diameter pipi.. =.="



14 comments:

  1. kreatif betul kak dil. comel doodle tuh :)... pipi nampak tembam yea? haha it's okeyh lah comel ape. hehe

    ReplyDelete
  2. tak sempat nk berazam,HAHA~~

    selamat tahun 2012,have new begining

    ReplyDelete
  3. comelnyeeeeeeeeeeeeeee doodle tu!
    ^_^

    ReplyDelete
  4. azam saya nak tambah diameter pipi.


    LALALALALALALLLA

    ReplyDelete
  5. happy new year.
    harap 2012 lebih baik dari tahun sebelum2 nya. :)

    ReplyDelete
  6. cik tikah dh de azam dah. ekekeh! happy new year dil :)

    ReplyDelete
  7. dill,pipi 2 xtmbam langsung tau.xpyahlah, sweet da cm2, x cntiklah cengkung sgt.hihi

    ReplyDelete
  8. happy new year !
    misi sye nak beli item2 kpop sampai pokai ! xD

    ReplyDelete
  9. selamat tahun baru!hehe....kecik je diameter pp tu:)

    ReplyDelete
  10. hani pon kena kurankan diameter pipi la..hehehe..pipi ni dah boleh buat uli tepung cekodok dah...

    salam tahun baru.moga kita sentiasa diberkatinya di hari mendatang =]

    ReplyDelete
  11. hihih aah la nampak kelebaran n keanjalan pp tuh.hihihi tapi dont worry tetap comel loh.

    azam 2012 :nak keje! hahaha

    ReplyDelete
  12. selamat tahun baru cik dil..
    rinduu rinduu cik dil..
    muahhhhh muahh..
    tahun ni boleh la mintak doodle free lagik :)

    ReplyDelete
  13. Bersila itu sopan..Doodle yang comel!

    Semoga azam tercapai, usaha lebih gigih.. ;)

    ReplyDelete