Jul 8, 2012

Doodle Quote | It's all about marriage

Salam to all readers


*lovely quote from  Dena Bahrin
Di alu-alukan untuk share.
Tak perlu mintak permission..^^


nota kaki:

Alhamdulillah, interviews dil berjalan lancar..
Ada jugak company yang sudi ambik dil intern kat company dorang..

16 comments:

  1. cumilnyer doodle nih..sweet sgt

    ReplyDelete
  2. tahniah cik dil!!
    kerja elok2 ye..^^V

    ReplyDelete
  3. the quotes is sooo true .
    the doodle is sooo nice .
    hehehe ;)

    ReplyDelete
  4. wahh tahniah sebab dapat berinterview dengan jayanya :)

    ReplyDelete
  5. nice quote. :) n congrate cik dil!

    ReplyDelete
  6. Mesti ade yang sudi punya. Kreatif tuh, rugi cmpny yg xamek. :D

    ReplyDelete
  7. cantiknya doodle awak buat! kite reti buat design je..kalau doodle ni mmg KO lah awal2..awak mesti terror mutilmedia kan? :)

    ReplyDelete
  8. Outbound di Malang batu Adventure adalah provider outbound di Malang
    servis kami adalah : Outbound Malang , Outbound training di Malang , Training outbound di Malang

    ReplyDelete
  9. salam, i am ur junior in the same course! hehe. boleh tak buat entry pasal course tu scara basic? course ni peluang keje die ape ek? sy takde basic sn kom..

    ReplyDelete
  10. suka... suka.... saya suka tang ayat tu... nice and comel....

    ReplyDelete
  11. wahhh dah dapat intern ea, congrats

    ReplyDelete
  12. Cantik doodle ni.. Pandai Cik Dil melukisnya.

    ReplyDelete