Jul 3, 2012

Its too nervous

Salam to all readers.


Setel with portfolio..
Now berdebar-debar ingatkan interview..
Wish me good luck..
Perlu attend interview for intership starting from esok, hingga jumaat..
Encik-encik company, pilihlaa saya untuk join company anda. =)





28 comments:

  1. cantiknya portfolio awk, insyaallah, org berbakat macam awak, berduyun company nak amik.. goodluck :)

    ReplyDelete
  2. gdluck dear....comelnya portfolio kamu...mcm kamu juga hehe ;)

    ReplyDelete
  3. teringin nak tgk aper ade dlm portfolio tu..xnak share ke

    ReplyDelete
  4. akk guna software apa yer nak lukis doodle ni.. ??

    ReplyDelete
  5. @una imana:buat biasa je..sbb x smpat masa..esok da nak kena p..

    ReplyDelete
  6. @cik violet :hope mcm tu laa..isau pk pasal intern ni

    ReplyDelete
  7. @Cik Cempaka:na tgk ke?hehe..hasil artwork yg x seberapa je

    ReplyDelete
  8. @ ♥DiraSyed♥:guna ps syg

    ReplyDelete
  9. nice blog :)

    http://ainashiyamizuki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. comel sungguh portfolio dia... ^_^

    ReplyDelete
  11. cantek pordolio cik dil..dan gud luck =)

    ReplyDelete
  12. comelnye portfolio.. kalau nieza la...confirm terus amik cik dil taw..tak payah intern dah..masuk kije terus...muahahahaha ^^

    anyway... gud luck! selamat datang ke alam pekerjaan :)

    ReplyDelete
  13. semoga berjaya..cumil blog nih,ehem..tuannya juga

    ReplyDelete
  14. Hi...

    cantiklah doodles you...kalau i nak suruh u buat..berapa harga nya?

    Nanti datang2 lah jenguk blog kita ni dan jgn lupa follow eh..

    http://elqashrinqaisara.blogspot.com

    Xoxo
    Mummy Akmar

    ReplyDelete
  15. cumelnyaaa portfolio!! suka2.. hehe. wish u luck in the interview. byk2kan brdoa yaa cik dil. n also be confident :)

    ReplyDelete
  16. nak tengok apa mende dlm portfolio tu...
    cer bukak snap gambar

    ReplyDelete
  17. gud luck :) jmput follow kmbali,ye :)

    ReplyDelete
  18. Cantiknya port folio Cik Dil..
    Setuju dengan Keri Ikhwan, cuba snap isi dalamnya.. :)

    ReplyDelete