Jun 21, 2012

Doodle quote | Dear my future husband, can you be my "imam"?


Salam to all readers.

Dear my future husband,

Saya tau  awak mencari dan mahu
yang cantik,
yang solehah,
yang lemah lembut,
yang bijak,
yang pandai masak,
yang pandai uruskan awak,
dan macam-macam la..

Sampai saya pun risau,
dengan diri saya yang selalu ada kekurangan ni..

Tapi saya pun ada permintaan jugak,
tak banyak,
yang paling penting
janji bila kita dah sah,
awak boleh imamkan solat kita..
insyaAllah.


#korang boleh je nak share pic ni...ok..tak perlu tunggu permission dil..^^

Specky doodles..







29 comments:

  1. suka blog nie sebb ada banyak doodle cantik2. :)


    yup betul tue. laki mejoriti nak yg perfect. tapi tatw lagi mereka tue mampu ke x untuk mnjadi imam kite. huhu..

    ReplyDelete
  2. salam dear..
    InsyaAllah akan jumpa seorang 'imam' nanti...

    ReplyDelete
  3. so sweettt:D
    hoho teruja bila tgk doodle comeyyy^^

    ReplyDelete
  4. amin isyaallah cik dil akn jumpe dia yg sesuai nty..erm doodles tu sgt comey la...

    ReplyDelete
  5. kriteria jadi imam tu penting.
    comelnya doodle dil

    ReplyDelete
  6. Cik Dil buat laa tuto nak create doodle plak , suka tuto cik dil faham dan sangat easy lah boleh kan ?

    ReplyDelete
  7. Akak, Bella nak picture ni. Nk post kat facebook :)

    ReplyDelete
  8. super duper comel doodle ni :)

    ReplyDelete
  9. ok. nak pegi hafal lafaz niat solat untuk imam skang :P

    ReplyDelete
  10. dil... nk tumpang share eh... ;)

    ReplyDelete
  11. Cantiklah doodle kak buat tu .

    ReplyDelete
  12. omeynyeee..insyalllah.. dil,ieqah nk order banner :)

    ReplyDelete
  13. its really sweet =)

    can i copy it and share at my FB?

    ReplyDelete
  14. yeay! doodle ni da hot...ahahah nice effort...and if kalau cik dil bole buat animasi dengan doodle cik dil z rase its going to be great... #seriously

    ReplyDelete
  15. sgt sweet...moga bertemu jodoh yg diidamkan..

    ReplyDelete
  16. YA AMPUN..comel banget lah cik dil ^_^

    ReplyDelete
  17. cantiknye doodle...kita mohon share ye awk!

    ReplyDelete
  18. cutenyer picture tue...lukis sendiri ye..pandainye die...

    ReplyDelete
  19. nak save ye. nak wat wallpaper. tq. :)

    ReplyDelete