Jul 24, 2012

New banner blog and headers for them

Salam to all readers..


Semalam sambil-sambil buat PSM, terasa nak melukis something.. Teringat banner blog, yang tak pernah bertukar sejak dahulu kala.. So, terhasillaa banner comot kat bawah ni.. Eeee asal pink sangat? Entah, dil pon tak tau. Semalam macam dah tak tau nak kaler kan dengan warna apa..=.="


#Jom tukar-tukar banner blog..^^



And sebelum ni, dil ada siapkan 2 headers, yang ditempah oleh rakan-rakan blogger.. So untuk header yang 1st ni, si empunya just bagitau nak header yang ada roses.. So, fikir punya fikir, terhasil laa header ala-ala Rapunzel ni..

#korang boleh view diblog  Fieqa


Yang ni 2nd ni pulak, si empunya cakap nak doodle yang tengah main laptop.. So, nak bagi tak nampak kosong sangat, dil taruklaa lampu study yang penuh dengan sticky note..hehe

#korang boleh view diblog Myra


Sesiapa yang nak tempah header blog comot dari dil, boleh laa tengok detail kat SINI.^^


Nota kaki:

Malam ni, dah kena berangkat ke Melaka..=.="
Tak puas lagi puasa kat rumah..

21 comments:

  1. rekaan yang cantik dan comel. idea-idea dil semua kreatif2. alhamdulillah kurniaan diberikan Allah :)

    ReplyDelete
  2. wow..cutenyer..pandai awak...study di melaka ker? kat mana?

    ReplyDelete
  3. cantik banner tu...suker gaun hitam yang bling2 tu..

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan dear..banner comel

    ReplyDelete
  5. Chantekk banner..nanti nieza tukar kat blog..skang tak bley lagi sbb guna tablet xD

    ReplyDelete
  6. @nurdani :alhamdulillah...tq dani..^^

    ReplyDelete
  7. @ Ena's Palace:ahaa, stdy kat melaka..UTeM..=)

    ReplyDelete
  8. @merahitujambu:salam rmdhan jugak..^^

    ReplyDelete
  9. @ rafflesia: maceyyy


    @ ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™:boleh dear..^^

    ReplyDelete
  10. wow.. serius cantik header n banner tu.. teringin nak ade satu

    ReplyDelete
  11. yg dulu pun tomey gak.. letak je la dua2 kat blog..hehehe

    ReplyDelete
  12. Banner sgt comel! Geram je tgk doodle yg sis buat :)

    ReplyDelete
  13. warna tu sangat ceria. dudel tu super cute

    ReplyDelete
  14. Banner Cik Dil reka ni sangat cantik.. :)

    ReplyDelete