Jan 16, 2011

BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ??


Salam to all Readers..
Segmen from Bro BEN ASHAARI..

Cik Dil join lagi..hehehe..
kali ni, bro ben ada buat segmen MASIHKAH KAU INGAT ??

Kalau korang nak tahu or mahu join,
korang klik je kat SINI ok..

  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG [DONE]

  1. Tajuk : BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ?? dan linkkan ke entri ini ..[DONE]

  1. Sila taipkan cerita dengan mengambil point yang diberikan diatas sebagai panduan dalam.. Ingat , setiap karangan mestilah MELEBIHI 100 patah perkataan ! Lebih tauuu.. kalau kurang , aku takkan senaraikan ... [DONE]


*Tujuan utama cik dil nak create blog sebab cik Dil fikir, cik Dil kan budak iT..Malulaa kalau tak ada blog..hehe..cik Dil create blog ni masa cuti sem 2 dulu..lebih kurang dalam bulan 3 tahun 2010..Tapi lepas je sign up account, blog cik Dil terbiar je camtu..sebab masa tu, tak terfikir lagi, nak tulis ape lam blog..so, cik Dil biarkan blog cik Dil bersawang sehingga laa, cuti akhir sem 3..Akhir bulan 11, cik Dil terfikir nak create blog pasal Photoshop, sebab cik Dil suka giler dengan photoshop..So, sejak hari tu lah, blog cik Dil beroperasi semula..cik Dil mulakan slow-slow sampai lah sekarang..Macam tak percaya..cik Dil kena kritik..itu ini..mula-mula, rasa geram jugak..yelaa, sibuk je nak kritik blog orang..tapi lama-lama, cik Dil belajar dari hasil kritikan..dari hari ke hari, cik Dil customize blog cik Dil sehingga lah orang boleh terima..Alhamdulillah, sekarang, blog cik Dil makin meningkat, dari segi traffik dah follower.. cik Dil ingat lagi, follower cik Dil yang pertama ialah kak siti merangkap classmate..dan dia jugaklah orang pertama yang komen kat blog cik Dil..Thank You akak..hehehe..Dengan adanya blog ni, cik Dil rasa puas sangat..Lagi terasa kepuasan tu, bila ada orang try tutorial photoshop yang cik Dil buat tu, n dia suka.."awk, sy dah try tutorial awk..cantikk..senang pula tu..sy suka"..bahagia sangat bila orang komen kerja kita macam tu..sebab tu lah, cik Dil rajinkan diri buat tutorial photoshop hari-hari..cuma,sejak masuk sem baru ni, cik Dil jarang buat tutorial..bukan sebab tak nak share, tapi sebab sibuk sikit..maklumlah, student..tapi, cik Dil tetap curi masa, sekurang-kurangnya berblogwalking sekurang-kurangnya 50 sehari


  1. Berikan satu nasihat buat blogger blogger baru ...[DONE]

*berblogging lah benda yang dapat memberi manfaat kepada kita dan orang lain..


  1. Sila berikan satu blog yang telah korang FOLLOW hari ini .. Paling terkini !! Tulis urlnya .. dan kenapa korang follow blog tu.. haaaa ..[DONE]

* blog mamat.. http://luahan-hati-matika.blogspot.com .. sebab kat blog ni lah saya terbaca pasal segmen MASIHKAH KAU INGAT ??..heheheh

6 comments:

  1. mai terjah sini :)

    wah! keep on blogging k.. nice blog! hehe.. :D

    ReplyDelete
  2. suke ayat ni..."awk, sy dah try tutorial awk..cantikk..senang pula tu..sy suka"..bahagia sangat .

    ReplyDelete
  3. salam, saya tertarik dengan pengalaman berblog yang anda nukilkan, semoga terus sukses...

    ReplyDelete
  4. nizam:yup..bez kan ayat 2...=)

    abhamz:hehhe..tq2

    ReplyDelete