Mar 9, 2012

Mungkin ada hikmahnya

Salam to all readers.



Even susah nak accept it, tapi mungkin ada hikmahnya kan.. Allah Maha Mengetahui apa yang tebaik untuk hambanya.. 


Bila fikir-fikir tadi, actually, apa yang dil dapat ni, adalah yang dil nak pada mulanya. But, lastly, dil ubah keputusan. Tapi, dah tertulis, dil akan dapat apa yang dil nak pada mulanya.. Walaupun ia lambat.. =')


Mesti korang tak faham kan.. ^^ Actually, ni adalah pasal projek sarjana muda(PSM) dil.. Tadi dapat kejutan yang tak disangka-sangka. Even perlu start, dari awal balik, dil redha..



#senyum.is the best way nak sembunyi rasa kat hati ni.


10 comments:

  1. senyum..tak perlu kata apa apa..hehee

    ReplyDelete
  2. x pe.. sabar ek
    all the best

    ReplyDelete
  3. yup,pasti ada hkmahnya kan..sbr ea dil..

    ReplyDelete
  4. biase la tu.. tak semua bende yg kita nak tu senang2 je kita dpt.. anyway blogwalking sini.. :)

    ReplyDelete
  5. Kau masih cantik seperti dulu...
    Hehehehe..

    Lama bebeno eb x singgah sini kn..
    Sorry la eb btul² menghadapi kebusyan tahap dewa..

    Dengan keje.. Dengan job wedding bagai.. Nak edit gmbr lg.. adOii.. X menang tangan.. Kekdag terasa amat² penat.. tp kalau x usaha lebih x dpt la duit lebih.. hehehhe..

    Apa-apa pn semoga dipermudahkan urusan Cik DiL Yerr.. hehehe...

    Salam Jumaat!!

    ReplyDelete
  6. Salam.

    Oh, that's sad..Ganbatte neh! Semoag berjaya dengan projek seterusnya.

    ReplyDelete
  7. cik dil...typing error. Maha bukan Mahu.

    btw,sy tgk, makin lama cik dil makin matang.a positive change. always smile. :)

    ReplyDelete
  8. xpe..mungkin ada baiknya kan..skrg tak nmpak..akan dtg kt akan tau ape baiknya *walopon xtau cerite sebenar :)

    ReplyDelete
  9. awwk !! kdang xsemue kene simpan dlm ati sebab die bleh brkarat .. ape2 pon, simpan dlm hati tu care paling senang .. ehheheheh .. =D

    ReplyDelete
  10. ade hikmah disebalik ape yg terjadi :)

    ReplyDelete