Mar 4, 2012

Duhai lelaki..

Salam to all readers..






Lamanya tak update blog.. Tetiba terasa nak doodling doodle boy.. #sebab ramai yang dah bising dil pilih kasih..Asyik lukis doodle girl jer.. ^^


Post kali ni, memang special untuk para lelaki..^^



nota kaki:

Sambung balik buat lab game..=.=
sibuknya diriku.. 

22 comments:

  1. klu jadikan kekasih dengan niat ntuk nikah, tapi tak tau bila nikahnya... belum mampu dr segi kewangan dan ilmu rumahtangga.. cuma janji untuk jadikan isteri 3,4,5 tahun akan datang... camner plak tu ???
    *niat, kena disertai kesungguhan, dan kemampuan serta jalan yang betul :)

    ReplyDelete
  2. @ keri ikhwan:insyaAllah..kalau niat betul2 nak jd kn isteri..tp, batas2 keena jg jgk laa..

    betul tu, niat kena dsertai dgn ksgguhan..^^

    ReplyDelete
  3. betul betul betul...cantek doodle!! :P

    salam kenal,
    arepnakbebel

    ReplyDelete
  4. nice design, cik dil. untung cik dil blajaq bab multimedia ni. bley design sniri blog bila2 masa ja :)

    ReplyDelete
  5. wahh , comel :) *hari hari stalk blog ni , tertunggu tunggu bila lah nak update . hewhew :3

    ReplyDelete
  6. jat baru baca status yg sama kat fb.rupanya ustaz azhar.hihi

    ReplyDelete
  7. comel doodle lelakinya..sy x pandai,doodle lidi leh la..

    ReplyDelete
  8. macho la~~ heee...
    tapi kata2 ni bkn smua lelaki sedarkan~~

    ReplyDelete
  9. benar tu..
    tapi mcm mana pulak bila prmpuan terhegeh2 nak pi kat laki? ala2 style gedik..huhuhu

    ReplyDelete
  10. Salam.

    Kalau tak mampu, kalau janjinya bertahun2 tak payah la jadikan kekasih. Yakin ke boleh jaga batas? Syaitan dan nafsu tu..mmmm..

    ReplyDelete
  11. comel....
    erm... betul tu....
    Kalau xde niat nak kahwin...
    jangan gatal2 nak berkasih....
    kalau jadik ape2.. sape susah?
    diri sendiri serta kaum keluarga...

    ReplyDelete
  12. err..ada je pompuan jadikan lelaki sebagai kekasihnya tanpa niat mahu menjadi isteri. nak kikis duit je.. hukumnya apa pulak ye?

    ReplyDelete
  13. cute doodle.. doodle boy n girl still cute..:)

    ReplyDelete
  14. cute doodle , doodle boy n gurl still cute :)

    ReplyDelete
  15. comel doodle awk !! erkk .. ye ! mmg stuju ape awk ckp tu .. :D

    ReplyDelete