Mar 14, 2012

Suka sangat tukar header blog =.=

Salam to all readers



Hobi yang memang tak dapat nak buang dari dulu sampai sekarang.. Asyik sangat tukar header.. =.=" Masalah dil, dil cepat bosan..


Even kerja bertimbun, tapi bila buka blog, tetiba terasa perasaan tawar jer bile tengok blog sendiri, itu adalah petanda, "hey cik Dil, cepat tukar header.. " =.="


This my new header.. Comot-comot.. =.=


nota kaki:

Cuba teka berapa banyak dah header doodle blog dil?
Siapa yang dapat teka dengan betul ,cepat and tepat,
dil buat header special untuk dia.. laii laii.. ^^



42 comments:

  1. cumel doodle tu. pkai gaun labuh. untung cik dil tahu bab grafik multimedia nie kan. boring2, bley wat design baru.

    ReplyDelete
  2. cantik doodle tuh. membuatkan saya jeles :D

    ReplyDelete
  3. aww... xpe suka tuka2 header, makin lama makin cantik header cik dil :D

    ReplyDelete
  4. comel nye! kreatif la awak :3

    ReplyDelete
  5. comel laa ! kreatif betul . takde header macam nie yg free ?

    ReplyDelete
  6. @ TeTerBanG:yg x best, cpt bosan..=.=

    ReplyDelete
  7. @ Cik MiraMew:yeke?tp, sbnrnya makin simple kan..doodle sebijik, pastu tulisan..hehe

    ReplyDelete
  8. @Nabila Medan:tensss laling..^^

    ReplyDelete
  9. @ Eyqa Hasnan:yg free?ada, kena jwb soalan dulu..klu betul, dpt la free

    ReplyDelete
  10. mata dia sungguh menawan :D . aww . hee akak , akak wa mata dy gaerak2 tu pakai adobe flash ke ? nak tahu gak . kalau da tahu rahsia boleh try . :') sebab miza xde adobe flash . mana tahu dapat rahsia pakai benda lain .

    ReplyDelete
  11. @ Cik Chokie:akak buat pakai ps jer..^^


    alaa, pkai photoscape pon boleh

    ReplyDelete
  12. @ cik Dil :

    comot tapi comel. jeles nih :D

    ReplyDelete
  13. rajin betul dil ni. anak sapa la ni. hihih. rasa2 dh dekat 20 header kot :)

    ReplyDelete
  14. akak pakai ps guna forma animation then save as pakai gif ea ? :D wahh leh try ni . hee

    ReplyDelete
  15. @ NadyaBubble:macehh syg..^^

    ReplyDelete
  16. @ ArifChangmin:comot2 pon jeles..hehehhe^^

    ReplyDelete
  17. @ FYA PELANG!:jwb la teka teki duluu..

    ReplyDelete
  18. @ Miss Al:anak cekgu pin..heheheh..

    20???tetttt, nnti dil gtau jwpn dia

    ReplyDelete
  19. @ Cik Chokie:yupp..pkai ps..pastu, save web and device, pastu pilih gif..publish..senang jer..^^

    ReplyDelete
  20. ala.ala.


    orang ada skill boleh lah tuka header acap kali.


    um.

    ReplyDelete
  21. kalau scha pandai bab2 ni scha pon nak tukar slalu. hihi.. Comel header tu plus doodle tu pakai gown camtu pulak. thumbs up! hihi ;)

    ReplyDelete
  22. saya pun suke tukar header, cepat bosan. hehe. comel sgt doodle, sy nk teka, 17 ;p

    jom baca : 1990 - 1999,THE LAST GENERATION WITH COMMON SENSE, ye meh??

    ReplyDelete
  23. Untungla Cik Dil kreatif. Bila2 je boleh tukar.Hee :).Jealous tengok hasil seni Cik Dil. Very awesome.
    Says agak Cik Dil dah tukar header sebanyak 15 kali kot.Hehe #peace

    ReplyDelete
  24. Header die sume comel2, suke doodle comel cik dil ni buat. keep it up! :)

    ReplyDelete
  25. shommmel sgt dear
    suke lar doodle cik dil
    nak request 1 buley?
    hee

    ReplyDelete
  26. Salam.

    Ni rasa nak tukar jugak ni. tapi baru je tukar header..Cute je header..

    ReplyDelete
  27. alahaaii..bestnye bl pndai wat doodle sndiri nie. cantik2 pulak.. =)

    ReplyDelete
  28. 26....? hehe.btw, sume header comel2 lohh ! ><

    ReplyDelete
  29. akak rs dlm 7-8 kali...
    *ngah hrpan betul lar..hehehhe*

    kak wanie

    ReplyDelete
  30. @ Cik Dil : comot ke comel ? hehehe, comel tu. suka tengok doodle cik dil :D

    ReplyDelete