Apr 24, 2013

#Doodle, inspired by KZNABIHAH Boutique

Salam to all readers,


Yesterday, doodle inspired by Tudung Fareeda.
Untuk hari ini, doodle inspired by KZNABIHAH Boutique pulak.


Doodle ni ditempah oleh owner KZNABIHAH Boutique, iaitu Cik Bihah.
She request doodle macam gambar yang dia kasi tu.


Macam dah jadi trend, doodle pulak yang jadi modelnya..hehee
Next task, jadi model untuk satu lagi online shop tudung.


Mana tau, lepas ni, kakton pulak lamar suruh jadi duta produk dia ke.. hhahaha =P


Again, thank you for those purchasing doodles from Blog Kerana Manisnya Epal..  ^^


Copyright© Blog Kerana Manisnya Epal
Please respect others.. Do not copy.. Thank You.
Untuk tempahan boleh email ke semanis_epal90@yahoo.com


xoxo,
cik dil




18 comments:

  1. cantik gilass cik dil punya doodle!! superb!
    suka2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah,epi kalau ad org suka hasil comot dil ni.. =)

      Delete
  2. suka warna tema ni.. cantik. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..color muda mudi skrg..lau dulu, sebok na cari kaler yg match..hehe

      Delete
    2. kitee setuju gakk . warna matching dan ceria ^^

      Delete
  3. versi comel! suka sanat. eh sanat pulak. sangat.haha

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum awak. subhanallah comelnya kartun awak lukis. heyy geramji!

    ReplyDelete
  5. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. cantik n comel ^3^ nak serupa dah haaa .. :p

    ReplyDelete
  7. sangat comel..macam tuannya..hehehe

    ReplyDelete
  8. Seriously,sume doodles awak comey-comey! Lagi comey dari saya. ecewah! =) peace no war ya! Good luck cik Dil

    ReplyDelete