Apr 4, 2013

Header, Banner dan Template untuk Blog Siti Sarah Misri

Salam to all readers,



Ini adalah screenshot untuk blog Siti Sarah Misri.

She requests header with pokok sakura,
manakala untuk blog, dia mahukan template blog pinky and ada polkadot.


Really pinky kan design ni..
So, that why, untuk header dil gunakan color blocking, and bright color.
So, tak ada lah nampak tenggelam kan.



Again, thank you for those purchasing the header and template from Blog Kerana Manisnya Epal..  ^^

Copyright© Blog Kerana Manisnya Epal
Please respect others.. Do not copy.. Thank You.
Untuk tempahan boleh email ke semanis_epal90@yahoo.com






38 comments:

  1. cantiknye ..
    manis jekk :)
    mcm mna nk tmph kak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh email di semanis_epal90@yahoo.com.. =)

      Delete
  2. comel sangat doodle cik dil. puas hati tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. dani nyer illustration lg lawaaa.. =)

      Delete
  3. wah cantik comel nak2 lagi polcadot tu suka..suka...sukalah pokok sakura tu ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaa customer request na polkadot..
      tang pokok tu, paling take time na design..

      Delete
  4. comel suka warna tu.. dil pkai template ape ek

    ReplyDelete
  5. Sis Apple , sudikan diri untuk lihat Post terbaru saya ya :) http://sionlinecinta3.blogspot.com/2013/04/blogger-yg-mencuit-hati.html disini saya ada sertakan LINK, terima Kasih :) byebye. hihi

    ReplyDelete
  6. cantiknye.. brp stu template complete header sume?

    ReplyDelete
    Replies
    1. for detail, boleh refer dkt order, or emailkan semanis_epal90@yahoo.com

      Delete
  7. akak ! kita dah hantaq dekat email akak ! (:
    baca2 hehe :D

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. dil nie kreatif laa..dyan suke tgk doodle awk buat.. =D

    ReplyDelete
  10. gabungan colour yang sangat cun...:)

    ReplyDelete
  11. i like ur design sis . saya budak baru blog pown hudoh2 lagi . haha kalo sudi follow la blog saya http://yongatira.blogspot.com/ .

    ReplyDelete
  12. salam..comel n cantik..akk kreatiflah..

    ReplyDelete