Apr 1, 2013

Wedding doodle and illustration of Che' Ta

Salam to all readers,


Actually doodle ni, last week lagi dah siap.. Tapi baru nak publish kat blog..heheh
Ok laa, untuk doodle wedding kali ni,
customer just mintak wedding doodle with tema color pink and turquoise.


Oh ya, untuk doodle yang kedua tu, ada iras Che' Ta tak? Che' Ta tu Rozita Che Wan la..
Ada orang tegur macam Che' Ta. Tu yang dil taruk mole dekat tepi bibir doodle tu.. ^^



" I know, there are someone, who really shameless, copy doodle from this blog, for their business..
One thing, u should know, which is keberkatan.
Tak adil la, orang lain, bayar untuk doodle ni..
So indirect this doodle, hak milik dorang.
Then you just copy and used it, tanpa rasa pape..
Just think bout it. "



Again, thank you for those purchasing the doodles from Blog Kerana Manisnya Epal..  ^^




#singledoodle #doodlegirl #customerorder #doodleblogkrnmanisnyaepal

Copyright© Blog Kerana Manisnya Epal
Please respect others.. Do not copy.. Thank You.
Untuk tempahan boleh email ke semanis_epal90@yahoo.com











30 comments:

  1. alala comelnyaaaa . hak'oh mmg betul laa . ada iras che ta ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..tu yg dil taruk mole kt sblh bibir.. ^^

      Delete
  2. betul tu dil.. dorg xda rasa hormat hak orng lain.. xmarah tp kecewa sgt.. papepun comelllnyaaa suka warna die..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa..rasa x adil laa, bg org yg tempah..dorang bayar..then, yg lain senang2 copy..da ltk watermarkpon, dorg crop buang.. ntah laa

      Delete
  3. waaaa..comel comel..kreatif betul

    ReplyDelete
  4. Che ta tu sape?
    tapi kombinasi warna terang n ceria tu buat dudel tu nmpak 'manis'

    ReplyDelete
  5. comel sangat.. haah ar ade mcm rozita che wan.. ngee.. mana zain.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..kakak tgur, kata mcm che ta..Zain?later later..hehehe

      Delete
  6. HYE DEAR...,SAYA BARU DALAM BLOG NI...JEMPUT-JEMPUT FOLLOW SAYE YE.... HARAP SUDI BERKAWAN... :-) FROM SARAWAK.

    ReplyDelete
  7. comel semua doodle tu..bilalah nak jadi pro mcm cik dil.hehe..ha a'a lah..jenis yg main ambil doodle org sesuak hati stress

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa, jgn camtu..smua org hebat2..xde pro pon..

      tu laa, kesian, org bayar, dia amik, siap guna utk bisnes dia..mmg panas la kite ase

      Delete
  8. cantik, menarik, kreatif and inovatif cik dil..good job.!

    ReplyDelete
  9. orang dah bayar, so itu hak milik diorang tapi bila ada yang suka2 copycat dan buat macam dia punya tu sangat tak patut.

    ReplyDelete
  10. comelnye cik dil punye doodle...em, x paham la kenape org2 ni suke cilok2 hasil kerja org, x hormat lgsong. harap cik dil bersabar k.. :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. heyyy cutenya doodle awakkk. gerammmji

    ReplyDelete
  12. memang cumel doodle cik dil. berkenan akak. akak follow kat instagram ok

    ReplyDelete
  13. hehe mcm biasa..doodle yg comel & ohsemmm :)

    ReplyDelete
  14. Haah la.. Tall.. And slim.. And pretty.. Memang mcm heroin idaman malaya tu.. Haha

    ReplyDelete
  15. eeeeeeeeeeeee sapa tu dil? mai habaq kt akak...akak sendiri pun bayaq tau dekat dil utk bisnes akak....akak suggestkan dil buat watermark seluruh doodle tu, biaq xleh nk padam, padan muka dia...klu dia nk buang watermark tu, dia terpaksa trace balik, eee memang gigih la kan....

    ReplyDelete