Apr 30, 2013

#Doodle's Hijab

Salam to all readers,


Doodle kali ini ditempah oleh sebuah hijab's onlineshop.
Doodle yang pink and purple tu, customer kasi contoh, yang biru tu,freestyle.


Dil terkilan la sikit untuk order kali ni. sobbbbs Y_Y
Sebab actually, owner punya partner x berapa puas hati dengan hasil artwork ni.


So, the best way is, dil nak refund balik, payment dia.
Cause, dil memang tak sempat nak redesign for the whole things, again.


Lagipun, order orang lain, banyak yang tak setel lagi.
Kesian dorang, penat tunggu.
Tapi owner dia, tak nak accept refund and na proceed dengan doodle yang da siap tu.


Dil kalau boleh nak setiap yang order ngan dil, puas hati.
That is da most important things for me as a graphicdesigner/doodler.
Tapi alhamdulillah, after dia tengok final semua design, dia puas hati.. =)


Again, thank you for those purchasing doodles from Blog Kerana Manisnya Epal..  ^^

Copyright© Blog Kerana Manisnya Epal
Please respect others.. Do not copy.. Thank You.
Untuk tempahan boleh email ke semanis_epal90@yahoo.com


xoxo,
cik dil


" wanita bertudung tidak semestinya baik, TETAPI wanita yang baik semestinya bertudung.. "



#contoh tudung yang customer kasi.

30 comments:

  1. Assalamualaikum dil. cantiknya. suka tengok doodle muslimah yang dil buat. sweet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'slm..tengss akk..=) alhamdulillah

      Delete
  2. comelnya! paling dani suka yang shawl biru tu. flowy..lawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg biru tu freestyle dr dil..heee, tengss..

      Delete
  3. comelnya doodle ni! :D sy paling suka yg tgh tu. yg purple. second, yg kaler biru muda. then, baru yg kaler pink. hee~ comel2.

    ReplyDelete
  4. Acik suka yg purple tapi sweet bila tgk yg biru..comel ngattt..

    ReplyDelete
  5. cantiknyaaa!!! memang pengsan tengok doodle secantik ni.. cantik!!!!!!!^_^

    ReplyDelete
  6. Cantik sgt! *pitamsss*

    Adore ur doodle very much dear XD

    ReplyDelete
  7. tabah2. fuh. bab terkilan tu kan, mg tak boleh lari dari kehidupan. tak semua org boleh masuk dgn idea kita. tp percayalah, ni semua ujian, klo harini terkilan, esok2 akan ada 1 rahmat yg Allah berikan (bkn pada org yg sama)... ^^v. peace Cik Dil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp..dil cuma tkilan x dpt bg yg the best utk customer..tu je..
      amin, insyaAllah..=)

      Delete
  8. comelnyaaaa... mcmana la dia pkai tdung pintal2 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgn ni pon, turut tpintal sama..hehehe

      Delete
  9. kene reject.. hohoho.. kita kene sentiasa bersedia ngan bab itu.. tu sbb tiap kali nak tunjuk sample design hati rs dup dap..dup dap.. mueheheh... ^_^ pe pun gud job..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa, sakit kan reject tu..hahha
      tengss

      Delete
  10. really nice
    suka cara dil kalerkan & buat tone :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp yg pink tu, kaler dia, cam x brape na jadi kan..

      Delete
  11. comel sangat..nak freebies..nak buat dp facebook..tolong buatkan ..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dil x buat freebies..x smpat..sory

      Delete
  12. Really cantik! Never mind la sebab tak semua akan puas hati kan, apa-apa pun all the best and pls don't giveup sebab dil buat semuanya comel kalau gua buat confirm2 tak jadi langsung, hehhe

    ReplyDelete
  13. saya paling lemah bab lukis tudung ni

    ReplyDelete
  14. cantiknya yang pink tu! saya reti jugak buat doodles, tapi tak secantik yang akak buat. nak je belajar. tapi tak de masa. banyak kerja sekolah. :( Apa-apa pun akak sabar je la ea.. biasa lah. customer memang macam tu.

    ReplyDelete
  15. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  16. nicenya dearrrr..makin pandai bewarna

    ReplyDelete
  17. knp ade 3k lbih follower kat sini?saya tak der?
    http://sup3rc0w.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Dil,
    u do a great job..
    bile tenung lama2 doodle tu, mmg sweet..
    nway, thanks dear..

    ReplyDelete