Apr 16, 2013

#Doodle Wedding

Salam to all readers,


Rasa macam dah lama x design doodle wedding kan..
This doodle wedding actually siap 2 minggu lepas lg,ni baru rajin nak publish dkt blog..
Nampak tak tahap kerajinan disitu? hehe


Guys, spot the differences? :p


Copycat, I really realy realy realy hate you.


Copyright© Blog Kerana Manisnya Epal
Please respect others.. Do not copy.. Thank You.
Untuk tempahan boleh email ke semanis_epal90@yahoo.com


xoxo
cik dil







#alamak kantoi pulak makeup kita comot bile kite kelip mata






32 comments:

  1. Comel la cik dil..dah tak pucat dah..agaknya doodle baru pas makan collagen eh..XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, tu laa..da stop mkn SNE..hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. comot der laa..tgk makeup tu..comot sgt bile kelip2 mata..hehe

      Delete
    2. makeup tu boleh kasi touchup..hehehe

      Delete
    3. hahhaa tu la mslahnya..tukang makeup x pro..gini la jd nya..haha

      Delete
  3. cik dil...cantik sngt..betol2 kratif

    ReplyDelete
  4. cntik la...suke tgk cik dil puya blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ololoo, tenkiu sbb tgk belog comot kite ni.=)

      Delete
  5. cantik!
    design blog cik dil yg baru sgt awesome!

    ReplyDelete
  6. sweetnye rumah baru cik dil,suka kaler ni :)

    ReplyDelete
  7. canteknya kaler. kita suka. ehh, blog cik dil dah tukar baru. chntek :)

    ReplyDelete
  8. kaler kegemaran ni....heheh...dah set dah tema kawen nanti macam ni..insyallah..

    ReplyDelete
  9. yeeeay comey, actually ni doodle my kezen, akak rekemenkan dia buat kt dil, sbb dia nak akak designkan kad kawen dia...mcm biasa, dil buat yg terbaik ^^

    ReplyDelete
  10. yeeeay comey, actually ni doodle my kezen, akak rekemenkan dia buat kt dil, sbb dia nak akak designkan kad kawen dia...mcm biasa, dil buat yg terbaik ^^

    ReplyDelete