May 5, 2011

Puas sangat-sangat!

Salam to all readers

Dil rasa puas sangat-sangat tadi..
Seriously rasa puas sangat-sangat..
Sebabnya dil dan members berjaya buat kejutan kat 2 org birthday girl 
sampai dorang nangis-nangis terharu..
Eleh jiwa kental konon..hahaha
Ni lah detik-detik tadi..
*
*
 *time ni baru sampai kat  tempat nak celebrate. 
Tetiba nampak benda ni. Apa lagi jom la merempit..

 *Pastu nampak buaian pula. err nak main jap eh. 
kejap lagi kitorang set up tempat okey..

 * ehh stor tu nampak unik la..snap gambar sini kejap yer..
*terus lupa tugas set up tempat..

 *tetiba, ehh dorang dah datang..kelam kabut keluarkan kek.. 
Alamak nak sembunyi kek ni kat mana?
Haar meh dekat-dekat.. berlakon macam kita tengah snap pic. 
Peace

 * Ini lah birthday girls. Sue kantoi nangis..Kata jiwa kental.. cehhh
cikimon steady jer..aishh..tak boleh jadi.

 * Ini lah keknya.. Sedap. Dalamnya cheese cake pastu salut dengan mango..
Budak mane ntah yang baik ati pergi beli kek tu.. ^^

 *Ni pula time lepas santap kek dengan twister oren

*tengok pic ni tetiba teringat kat selipar pink tu..
still terhutang dengan orang tuu..

* Last sebelum berangkat pulang.


nota kaki

Baru jer habis exam kelmarin.
Eh last paper hari tu ternampak en Z..
Sebok jer, dil last paper, dia pun nak last paper jugak..eee

18 comments:

  1. epp!! nampak cik dill gak!! hahaahha bile da nampak z kene laaa masuk nie :D support me!! ;)

    http://zeckze.blogspot.com/2011/05/bloglist-dsidez.html

    ReplyDelete
  2. huhu birthday ibu saya awal sehari dari membe kamu. huhu

    ReplyDelete
  3. ur member's birtday 4th may rite? the same day as my mother la. huhu

    ReplyDelete
  4. Waalaikumsalam..
    Waaa sngt seronok berjimba² ye..
    Nak jg besday surprise...
    X pena dpt lg...
    Hehehehe.. Cuma seOrg je pena bt utk EB.. iaitu seorang perempuan bernama Siti Anna @ Rosna.. Perempuan paling cantik dan kiut.. I heart you Mama!!
    Hehehe.. sempoi gler besday party EB.. Tp suatu masa yg dulu la.. hehehe... Da jauh ni kena celebrate sOrg² je..

    Mmm.. kim slm Assalamualaikum dan salam sayang kat gadis yg pki slpr pink tu ek.. Sweet..

    ReplyDelete
  5. i jiwa kental~haha!!! nway thanx yawww~ ^^,

    ReplyDelete
  6. rempit dgn bende alah tu?
    stylee! :P

    ReplyDelete
  7. zeeck : ceyy ngadaaa..hahah

    ReplyDelete
  8. r-5: ahaa, 3 dan 4 hb..sam ehh??wish kt mak awak jugak tauu..^^

    ReplyDelete
  9. Fathiah Hamim: beli kat bakery dalam jusco..sedapppp

    ReplyDelete
  10. EB: ahaa..berjimba-jimba slps bhempas pulas jwb exam..huhuu

    budak selipar pink tu ckp, w'slm..*blushing lps kena pujiii..

    ReplyDelete
  11. diera cikimon: hahah..agak kental disituu..haha..welcam..

    ReplyDelete
  12. nurul iman zainudin: kek jer??budak yg pakai selipar pink tuu???hehe

    ReplyDelete
  13. sonnet™: haha..naek laa bndaa nii..ilang stresss

    ReplyDelete
  14. hoho buat surprise bday mmg best ;)

    ReplyDelete
  15. hai kak dill.
    ehehhee.
    best la kan dapat celebrate kat luar bday kawan? :)

    ReplyDelete
  16. ahad ni pon fad nak sambut besday 2 member.tapi kek tak confirm lagi.tak tau la jadi ke tak.

    ReplyDelete