May 2, 2011

Rupanya ada jugak yang sudi

Salam to all readers..

Alhamdulillah,
Tak sangka Dil, ingat tak ade langsung yang pandang blog cikai ni..
Rupanya ada jugak yang sudi memandang..
tenkiu2x..

Actaully, ni pasal sewa tapak iklan..
Dalam perancangan Dil nak letak 6 tapak iklan..
Tengok-tengok, sekarang dah ada 7..
Di reserve untuk 5 blogshop  dan 2 blogspot..


Status: done payment


Jom Karikatur
Status: done payment
Status:Reserve

Status:Reserve

Status:Reserve


Apple Pink Bow
Status: done payment


metzbujang
Status:Reserve




Siapa lagi yang berminat??
Cepat-cepat dil nak cukupkan 8 ni..
Siapa cepat dia dapat..
Untuk maklumat lanjut pasal sewa tapak iklan
sila tekan kat SINI
Pemasangan banner iklan akan dilakukan secepat mungkin


nota kaki

Blog dil pun belum ada banner sendiri

Tak ada orang nak buatkan ke?hehehe

Kalau ada, Dil akan letak banner dia secara percuma..

^_^

14 comments:

  1. ahaha tahniah.. bagus2.. semoga dapat dua org lagi tu.. =)

    ReplyDelete
  2. wah menarik!! tapi xpelik laaa...blog cik dill da ade 1k follower :D

    kalau cik dill ade banner nanti z pasang free kat blog z :D tlg2 member :D

    ReplyDelete
  3. dhilla nazli: heheh..tq..dhila xnak letak ke??heheh

    ReplyDelete
  4. zeeck: z, buat la tuk dil satuu..okeyy..nnti letak banner z skali..free..ehhe

    ReplyDelete
  5. z:size 125x125 jer laa..namao besau2..hehe..nak yg gerak2 tau..hihii..demand..^^

    ReplyDelete
  6. dil , mcm mana nk buat ruangan utk ala-ala iklan tu eh? haha , wah klu bab2 duit mmg mata bersinar2 nk tahu -.-' ekekek

    ReplyDelete
  7. huhuh :P ape susah cik dill print screen header pastu kecikkan jadi saiz 125X125 tu :D

    ReplyDelete
  8. ish...xbaek tau cik dil ckp blog cik dil ni cikai....blog cik dil menarik oke! keep it up! :))

    ReplyDelete
  9. wah.... tahniah dil.... chayuk caya lah.....

    ReplyDelete
  10. wah.... tahniah dil.... chayuk caya lah.....

    ReplyDelete
  11. wau,blogging sambil berniaga.nice.

    ReplyDelete
  12. elok la tu ,sekuranr-kurangnya ada la duit poket yer tak...

    ReplyDelete