May 20, 2011

Tolongla berambus jauh-jauh

Salam to all readers..
Okay parah sangat-sangat..
Dah dekat 2 minggu macam ni..
Macam tak mau renggang langsung..
Tolongla berambus jauh-jauh..

Korang tau ape??
Dah dekat 2 minggu dil demam+selsema..
Bila la nak dembuh-sembuh ni..
Muka dah makin membengkak gara-gara tu..
Sampaikan naik risau tengok keadaan diri sendiri..
Esok tak nak pergi Amalan Kejuruteraan boleh tak??
Terasa tak larat sangat..T_T
Nak mintak MC jer..

Kawan-kawan dil yang caring, selalu pesan makan ubat..
dil dah makan tapi still tak boleh sihat..
Terasa macam nak balik kampung sekarang jugak..
Tapi still kena stay kat sini selama seminggu lagi..
Tak apa la..
Orang kata sakit demam camni boleh hilangkan dosa-dosa kecil kan.
Amin..doakan dil cepat sembuh..


*even sakit-sakit, still bersemangat gergagi bongkah besi..
dil bersyukur dil budak multimedia bukan budak engineering..
cause why?? really tired doing this..seriously..


*being a multimedia's student is cool what..
boleh play around with lovely imac pc.


nota kaki;

Tired


10 comments:

  1. Waalaikumusalam...

    Mmm dil jgn layan sakit tu..
    Cuba buat benda yg blh menyebabkan dil peluh...
    Jgn manjakan sakit tu.. Kalau dil layan nnti sakit tu manja.. Asyk nak lekat je.. So cuba do something fun..

    EB budak engineering.. Sob sob..

    ReplyDelete
  2. hi..salam perkenalan.. nice blog. full of tips.. nk shout, tp xde pa pe. kosong je. under maintenance jugak kot..

    ReplyDelete
  3. EB: dil da aktif giler dah ni rasenya..masuk bengkel, masuk kilang..tapi still x sihat..tp ari ni baru dapat ubat hospital..rasa lega sikit..alamak, lupa eb budak engine..hehehe..xpe..eb hebat..dil xlarat..asyik merungut letih jer..hehhehe

    ReplyDelete
  4. Cik KamooL: yup..dah selalu mkn ubat..maybe ubat pun dah lali dah..hehhe

    ReplyDelete
  5. Shehan Ismail : ohh tq..heheh..yeke ksong?ntah laa..blogspot skrg ni mengada-ngada giler..heheh

    ReplyDelete
  6. Rozuan Ismail:amin..tq awak..^^

    ReplyDelete
  7. shalina samsudin: ye awak..hehhe..

    ReplyDelete