May 3, 2011

Tapak sewa iklan [ ini sticky note.sila roll kebawah untuk membaca entry terbaru]

Salam to all readers

Kalau Dil letak tapak sewa iklan 
ada orang nak sewa tak??


Terasa macam nak letak jer..
Tapi takut tak ada orang nak..
Yelaa, blog dil blog cikaii jer..kan..kann
Tak ada siapa yang pandang..
*buat ayat sayu..hehe

Siapa jer la nak sewa
semata-mata nak letak banner korang kat blog dil ni kan..
*lagi ayat sayu

Tapi seriously terasa nak buat tempat sewa tapak tu..
Nampak kiut..hehe

Kalau ada laa kan,
*angan-angan mat jenin kan
Dil nak buat promosi besar-besaran..
Bayaran RM10 untuk 1 BULAN..
Okay tak?
Pastu Dil kan review blog tu..

Amacam??berminat?
email kan
semanis_epal90@yahoo.com
Letak tajuk email tu iklan tau..
Senang Dil nak check..^^



nota kaki
Seriously nak buat tapak sewa tu
Tapi takut tak ada orang nak

29 comments:

  1. kalau masyuk aku ikut jejak langkah ko ~ :D

    ReplyDelete
  2. belum cuba belum tahu . hehe .. mesti ambik risiko kalau nak tahu ..

    ReplyDelete
  3. nice blog, tak macam saye, saye dak baru, dah follow awak, t awak follow saye ye http://buatduitorangmalaysia.blogspot.com/
    bukan pasal duit pun~

    ReplyDelete
  4. buat jea..kalau x dea iklan buat iklan sendiri

    ReplyDelete
  5. besornyer? muat ke letak kt blog kalau 5-10 org? hehe;p

    ReplyDelete
  6. sy nak sewa satu blog ni penuh banner sy boleh? hahahaa

    ReplyDelete
  7. 20sen tak bley kew ?
    hik hik hik..

    ReplyDelete
  8. Ko nak sewa letak gmbr EB kat situ blh???
    Hehehe Insha'Allah ada kot org nak sewa hehehe...

    ReplyDelete
  9. zeeck: ko xde bnda laen..hehehe

    ReplyDelete
  10. Ini Kisah Tia : tu la dil nak cuba nii..tp takut org xnak

    ReplyDelete
  11. berita sengsasi :haha..iklan sndiri wat pe..hehe

    ReplyDelete
  12. apisv2: smlm aku x ingt saiz yg banner biase tu..aku da tukar tuu.,hhehe

    ReplyDelete
  13. tyka chou:eehhe..tyka nnti jgn lupa sewaa tauu..hihii

    ReplyDelete
  14. SyedGraphiX: ohh bolehh jer..tp bayaran lebihh sikittt..muahahahh

    ReplyDelete
  15. AbgferOz:feroz mmg kedekut..sekehh kang..he

    ReplyDelete
  16. EB:ohh boleh jer..dil bg tapak special gituu..hehher

    ReplyDelete
  17. dil.. masukan saya dlam list
    :)

    ReplyDelete
  18. wah... idea best terbaek tu... good luck yer.....

    ReplyDelete
  19. wah... idea best terbaek tu... good luck yer.....

    ReplyDelete
  20. ok gak tu... leh akak letak iklan akak kat sini yer... wahhh 1st customer ke nih?

    ReplyDelete
  21. deeya: baru ade 3 org..betul akk nak??email kn detail kat dil ye..^^

    ReplyDelete
  22. detail camne tu dil? confirm nih..

    ReplyDelete
  23. akak bagi Dil email akak..

    ReplyDelete
  24. dila da sent email kat akk..check inbox ok..^^

    ReplyDelete