Nov 27, 2011

Freebies doodle couple | Memang dicipta untuk membaiki kesilapan awak

Salam to all readers




Tetiba terasa nak design doodle couple.. Ingat nak buat doodle quote, tapi tak ada ayat best.. So, buat freebies jer la.. Sesiapa yang nak, ambil la.. #Err ada ke yang nak?? =.="


Tadi, terbaca ayat ni.. Nice sangat-sangat.. #Sebak..emo betul..sambil lap hingus..=.="


Pensil: Saya minta maaf..

Pemadam: Untuk apa? Awak tidak berbuat apa-apa yang salah. 

Pensil: saya minta maaf sebab awak cedera di sebabkan saya. Setiap kali saya membuat kesilapan, awak sentiasa ada untuk saya. 

Tetapi apabila awak membuat kesilapan saya tiada. Awak akan kehilangan sebahagian daripada diri awak. Awak akan menjadi lebih kecil dan lebih kecil lagi setiap kali di sebabkan kesilapan saya. 

Pemadam: Itu betul. Tetapi saya tidak kisah. Awak lihat, saya telah di lahirkan untuk melakukan tugas ini. Saya telah dibuat untuk membantu awak pada bila-bila masa awak melakukan sesuatu kesilapan, walaupun satu hari saya tahu yang saya akan hilang dan awak akan menggantikan saya dengan yang baru. 


#ala-ala pre wedding la pulak kan..hehehe




82 comments:

  1. alalala comel yerrrrrr , kite ambek yer . thanks sis :)

    ReplyDelete
  2. hihihi best dialog antara pensil gan pemadam tue...cutenya doodle..

    ReplyDelete
  3. mnarik cta pensil ngan pmadam tue.

    ReplyDelete
  4. @ miss nadia:boleh yunk..ambik jer

    ReplyDelete
  5. @Cik Rose Cute:cute kan citer tu..^^

    ReplyDelete
  6. eeeee comelnye!!!! mintak izin nak mek tau cik dil!! kiutttttt!!! :)




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  7. comelnyaaaa.mas save as ye cik dil..w/p tak sesuai dengan status,suka simpan jadi wallpaper.hihihi.thanks dil

    ReplyDelete
  8. cik dil..sy mintak izin gune dudel tu kat header.. sy kasi backlink kat cik dil..sy mintak maaf sbb gune buat header blog sy tu..ampunkan st cik dil..tp sy xleh tahan tgk dudel tu sbb kiut sgt..ampunnnn cik dil T___T






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  9. comel jer doodle...nak satu?tp aie xde kapel..so xleyh amek..hoho...=='

    ReplyDelete
  10. indeed, it has a very deep meaning... nice!

    ReplyDelete
  11. sweet. cik dil, awak taken eh? :p

    ReplyDelete
  12. comelnya...nk amek la.....boleh tak cik dil???

    ReplyDelete
  13. Entri ini ditujukan khas untuk Cik Dil yang Superb!!!!


    http://najahmadi.blogspot.com/2011/11/doodle-cik-dilooocik-dilawak-memang.html

    ReplyDelete
  14. cnteknye doodle cik dil... kite amek bole x??? nak taruk dkt header...hehehe~ thanks...

    ReplyDelete
  15. ehhehe ctik la,cam mne nk buat?fiq selalu tertanya2 cam mne buat?smart ok huhuhuhu...

    ReplyDelete
  16. kak dil...fie nk amik doodle ni lex kat sidebar ok...comel gler...^^

    ReplyDelete
  17. hye cik dil..sy dah gunekn doodle tu sbg header sy... thanks nice doodle n blog...
    kalau rajin cube tgok kat blog sy..
    (gadisungudisisikamu.blogspot.com)

    ReplyDelete
  18. comel...=)

    jom join contest pertama dari saya...:)

    http://hazanis.blogspot.com/2011/12/contest-i-love-flower-by-hazanis.html

    ReplyDelete
  19. hai, nama saya pemadam pen.



    AHHAHAHAHAHAH

    ReplyDelete
  20. lahai. how sweet. nak ambik jugak ye. thanks dear :))

    ReplyDelete
  21. Ya Allah . Sweetnya cerita tu . Doodle tu cute sangat lah . Nak ambik boleh tak ?

    ReplyDelete
  22. comelnya...cik dil, cik lynn nk amik tau...
    thanks =)

    ReplyDelete
  23. cut..dil,sya ambik buat header ye..tq :)

    ReplyDelete
  24. Woahh, comel gilaa ! Saya ambil ye kak. Nanti saya kredit. :)

    ReplyDelete
  25. saya ambek satu eyh ? comel sangat2 ! mintak izin yea :)

    ReplyDelete
  26. wahhh .. comel nyaa .. suke2 .. pndai lah cik dil wat ~ :)

    ReplyDelete
  27. saya nak jugak boleh cik dil?:)lawanya!!!lawa sangat!!suka sangat!cntik..

    ReplyDelete
  28. Hi cik Dil..sgt comel doodle ni..sy nak amek ye..maybe nk letak jd header blog sbb tgh bkire2 nk tuka new header..yg part doodle boy tu sejibik mcm bf sy .ad janggut sejempOt..ngeh3..

    [http://linloveafat.blogspot.com/]

    ReplyDelete
  29. cik dil , nak amek guna untuk header bole ?

    ReplyDelete
  30. comel, guwa ambik boleh tak ^^

    #dalam hati ada taman kot, kihkihkih

    ReplyDelete
  31. mohon copy :DD
    this is freaky cute~
    all the best with more doodles
    *wink2

    ReplyDelete
  32. Mohon izin ambil ye.. comel.. :)

    ReplyDelete
  33. Cik Dil ! Hee. Cik Fiza ambik boley? Kalau boley nak guna utk header :)

    ReplyDelete
  34. comeylll.. amek satu dan stu dan satu lagi.. terima kasih =)

    ReplyDelete