Nov 1, 2011

Jakun giler dapat shopping dekat Super Cowboy =.="

Salam to all readers..


Time kelas petang tadi, tanya kawan, bila nak bawak pergi shopping kat Cowboy.. Sebab dorang cakap murah tahap ghaban.. Tupp tupp, lepas habis kelas tadi, kawan ajak pergi.. Apa lagi, terus bersiap alar kadar.. Hanya sempat cuci muka jer..Tak sempat nak mandi.. Hahhaa..Selekeh giler. =.="


Siapa yang duduk melaka, mesti tau kan, cowboy ni, terletak kat mana..kan..kan.. So, disebabkan 1st time jejak kaki kat sini, gambar mesti la ada sekeping dua kan.. hohooo


*Penipu giler gambar ni, mata dil yang sepet pon, boleh jadi luas..ahhaha


*ni adalah master of gegelung rotan.. Ada sapa nak challenge?


*macam nak buat bisnes kan. =.="


*ni la troli kitorang..hasil gabungan 5 orang.. Tu tak kira dengan yang kirim...
err roller coaster n potato chips tu, saje nak penuhkan troli.. Jangan terpedaya.. =.="


*Kesian akak ni, kusyuk sangat membeli, sampai anak hilang..hahaha



Dekat sini, jualan secara borong.. Tapi beli borong ke, beli 1 jer ke, tak ada beza pun harga dia.. Tak untung la kat situ.. =.=" Tapi, siapa yang teringin nak bukak bisnes, shopping la kat sini.. Lagi murah dari Mydin.. Kot..hehehehe..Memandai jer.. 



*ada typo tadi..adoii..thankss sis intan ^^

19 comments:

  1. dil~! jakut tu ape ek? same tak dgn jakun?

    ReplyDelete
  2. perghhh borong abis tu . comel cik dil . ehe ;D

    ReplyDelete
  3. banyaknya borong..stok untuk sebulan ke tu? ^^,

    ReplyDelete
  4. @ intanurulfateha:alamakk..typo..ahahhaa..x sama la sis..typo je tuu

    ReplyDelete
  5. @ ✿ Cik Nisa ✿ :haha..tu laa..stok makanan utk setahun ni..haha

    erkk, maluu..heheh

    ReplyDelete
  6. @ ZACK ENTRY:stok setahun ni..hahaha

    ReplyDelete
  7. @ AVE:dekat batu berendam..melaka

    ReplyDelete
  8. hehehe banyaknya memborongggg macam nak buat bisnes jual jajan pulak hehe

    ReplyDelete
  9. wahhhh borong borong..hehehee
    lama tak kaco blog cik dil..da rinduuu ni

    ReplyDelete
  10. Huss..banyaknyer borong..mintak izin saya follow yer

    ReplyDelete
  11. amboiii...shopping sakan tu namenyer, hahaha~~

    ReplyDelete
  12. kat cni memg sesuia nk brong bnyak2.. dlu sya kwen pun bnyak bli brang kat cni...

    ReplyDelete
  13. murah sbb jual scara borong...
    mmg ptot pon cik dil beli byk2...
    wat stok..

    ReplyDelete
  14. wahh byknyee mknannn!! best2!!! >.<

    ReplyDelete