Nov 18, 2011

Terharu bila orang tulis pasal kita ^^

Salam to all readers..


Terharu sangat-sangat. Bila check referrals, rupanya ada jugak yang tulis pasal blog dil yang cikai ni.. Patutlah, walaupun sekarang jarang sangat nak update blog, visitor, tiap-tiap hari, mencapai jugak 1k..  Walaupun trafik tak macam dulu-dulu.. Thankss tau, sebab tak bosan-bosan singgah blog cikai ni..^^


Untuk pertama kali, dil nak list kan lah.. Nak buat kenang-kenangan..kan..^^ Untuk kali ni, dil list kan 3 blog dulu..









Entry yang simple, tapi mampu buat dil terharu, tersenyum sampai ke pipi.. hahaha..*over betoii..hahha


Nota kaki:

Ramai yang tanya camne nak tempah kad kahwin doodle.
Dil cuma lukis doodle jer tau..
Kalau korang betul-betul nak tempah,
korang boleh tekan kat sini..



9 comments:

  1. tahniah2.itu tanda bakat cik dil diiktiraf.hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh. syok nyeee

    ReplyDelete
  3. follow blog saya ni juga jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. best nya. tp kite bukan sapa2. takde org nak tulis psl kite. ki3

    ReplyDelete
  5. heeeeee
    seronok kan
    heheh..riang dihati :)

    ReplyDelete
  6. congrate cik dil!!! sy suka snggah kerana manisnya epal sbb suka tgk doodle yg cumel2, suka bca quote cik dil...hee~~

    ReplyDelete