Sep 3, 2011

Hadiah GA | Doodle dan banner untuk Blog Story Saya

Salam to all readers..


Doodle dan banner untuk blog Story Saya.. List detail doodle yang pemenang request, dil dah lupa taruk mana.. So, dil main bedal jer design ni.. =.="


Doodle dan banner ni adalah untuk Blog Story Saya.. Dil design simple-simple jer..Hope tuan empunya berpuas hati..^^


Ini doodle..



Dan ini pulak banner blog..


Nota Kaki :

Err korang perasan tak,
blog dil dah tak warna pink dah.. ^^
Dil dah jadi geng biru.. Siapa geng biru? Nak seppp tangan..^^







12 comments:

  1. saya pon nak ke arah biru jugak . tapi entahlah . kene combine ngan pink jugak . jd lah pink+blue . anway , cun doodle :3

    ReplyDelete
  2. comelnya dil buat.. jeles sat..

    ReplyDelete
  3. alamak,baru tukar template.hari tu biru.tapi nak sepp jugak.hehehehe

    ReplyDelete
  4. @ faridah nazurah:haha..nasib baek sat jer..hee

    ReplyDelete
  5. @ nurdani:okey2, mehh sepp2..hahha

    ReplyDelete
  6. thx cikDil .. siap ade love bslloon lg ...sukeeee....
    neway,sy nak amek doodle & banner ni, copy yg ini je ea??

    ;)

    ReplyDelete
  7. @ MSfaten:banner tu, copy ambil url dia..pastuu awak tgk dekat blog dil..ada coding banner kan..awak copy, n tukar url blog dan url image tu..tu jer..

    ReplyDelete
  8. wooo,

    doodle pakai legging,


    AHAHAHHAHAHAHA

    ReplyDelete
  9. saya3x!! sambil melonjak2 mcm bdk tecik *lambai2 cik manis epal ni hahaha

    jom singgah serba biru gitu~

    ReplyDelete