Sep 6, 2011

Yang kau tau nak benda free jer =.="

Salam to all readers..


Bebudak nak free je : Sis, saya nak order doodle dengan header..Kalau boleh nak semua la.. Boleh tak?

Dil : Boleh jer.. Nanti sis bagi list harga..

Bebudak nak free je : Laa, kena bayar ke??

Dil :Nama lagi order, mesti la kena bayar.. =.="

Bebudak nak free je :Tak jadilah kalau macam tu.. Ingatkan free..hhahah *amboii siap gelak lagi..

Dil :Nak free, boleh, awak buat ajer sendiri.. Free of charge.. *ayat last ni, idea kakak dil.. 


Hambik kau.. Nak free sangat..hehehe.. Kalau camtu, dil nak order la.. Nak order kasut Vinci 20 pasang, 1phone 12 bijik.. Aci tak camtu?? =.="





Nota kaki:

Dil pun suka jugak benda free..
Yelaa, siapa tak suka kan..
Tapi agak-agaklaa sikit.. =.="







54 comments:

  1. free dh la..hehehe...org yg buat 2 msti comel cm doodle 2 gk kn..kah3

    ReplyDelete
  2. huhu..ade jugak cmtu yer.order tapi nak free.
    kalau nak free tunggu lar freebies.yer dak? eheee :D

    ReplyDelete
  3. wahahahahahahahaha..kelakar jeeeeeee..dil alya pun nak duit raya!! free kan?? hahahaha

    ReplyDelete
  4. terajang free boleh laa aku kasi!... wuahahahahaa~



    sELAMAT hARI rAYA aIDILFITRI mAAP zAHIR dAN bATIN dari 'myobw.com'


    lagu rAYA khAS untukmu....

    ReplyDelete
  5. @ Fatin Farhana Binti Ramli:hahah..ganas tuh..haha

    ReplyDelete
  6. @ EnciK AxixOu:botak la pale, kalau asyik nak bg free jer..atoyaiii

    ReplyDelete
  7. salam..wah taip komen kat sini FREE kn..hehe..
    sabau jelaa ye dil..tak mo mbantu bisnes lansung ye dak..

    ReplyDelete
  8. @ zareliqa afiqa :aha..tu la pasal..=.=

    ReplyDelete
  9. @ Alya Esprézzo™:dh tua2, pon nak duit raya..klau ckp nk order duit raya, camne pulak??hahah

    ReplyDelete
  10. @ A to Z Lyrics:amboii, yg ni lagii ganas..haha

    ReplyDelete
  11. cik dil, kite nak order jugak vincci 9inci 50pasang ye...lalala... nak FREE..lalallala~..hahahaha

    ReplyDelete
  12. sakit hati betol bila baca ayat first dia tuh. amboiii, siap nak semua lagi. banyak cantekk. ingt org lukis doodle pakai taik idung ke haaa.

    *tetiba rs cm bengang plak*

    sorie cik dil. selamat hari raya. =D

    ReplyDelete
  13. kalau macam tu, bagi kat die penampar FREE dulu :)

    ReplyDelete
  14. kih kih kih byk btol permintaan dia ... ingat senang kot wat yang dia nk 2 ... kalau buat sendiri baru rasa ssh n payah nyer kn kn kn

    ReplyDelete
  15. nice sarcasm. haha. suka2! semua benda nak free agak2 la

    ReplyDelete
  16. wahai mc..cntek pix 2 an..pndy sape y ngameknyer..:DD

    ReplyDelete
  17. @ IEQAH:hahaha..aha free jer..komen la sbnyak mana nk..hehe

    ReplyDelete
  18. nak order header, doodle and semua la...tapi free..masuk jamban pon kena bayar cik kak! nak cantik ppon kena bayar! xde bnda free pon...hehe

    ReplyDelete
  19. emm...boleh radang hati la camtu...haish....

    ReplyDelete
  20. ala mgkin dy tak tahu tu kot. chill!

    ReplyDelete
  21. @ Mrs. Farhan :kan2..cuba la hrgai sikit hasil kerja org..phuihhh...

    ReplyDelete
  22. @ Cik Baju Kurung:hahaha..keganasan betul..hohoo

    ReplyDelete
  23. @SuzaDin:tu la yg dil suruh dia buat sndirii..free pon free..boleh order nk byk mana..

    ReplyDelete
  24. hehee, kalau samua benda free, wang ringgit dah takde nilai lah kan. :P

    ReplyDelete
  25. tau xper..hari 2 ad blogger tny sbk yg free ape die..aduhh..keje tny yg free jerk..lemak r..

    ReplyDelete
  26. kakak ni garang lah! :p :p

    same lah dil! sis pun slalu dpt emel soh tlg edit belog.. zzzzzzz! ingat sis hape, sket sket nak free... ngek betul la. bile sis reply emel, ayat sikit punye baek, ckp sis amek upah servis edit, terus senyap, tak reply3 emel sis. ngek betul! :p

    ReplyDelete
  27. saya nak mekdi free boleh?



    LALALALALALLALA.

    ReplyDelete
  28. @ CikHaniBhulat:woww garang la cik hani kite nii..hehhe..aha kn,..smua nk free.. =.="

    ReplyDelete
  29. @ Tengku Puteri:ahhaha..tu nasib baek radang jer..kalau tcabut camne?kan2

    ReplyDelete
  30. @ CIK FERRA AWW:ntahla..tp xkan la tak tau mkna order..order tu kan mknanya tmpahan..so, kalau nk tmpah pape, free ke??heehhe

    ReplyDelete
  31. @ SiBudakKurus :kalu semua nk free, mkn pasir la jwbnya..kan

    ReplyDelete
  32. @ ♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥:tu la..buat sndiri xnak..pastu nk order, nk free pulak tuu

    ReplyDelete
  33. @ Farida Amira:ahaa..xpyh guna duit lagi..smua kn free

    ReplyDelete
  34. @ intanurulfateha:grang dlm iman lg nii.takut x..takut x??hehhehe


    ahaa sis..dil pun slalu cam tu..bila ckp byr, mula la syp..kan2

    ReplyDelete
  35. @ syrupmasin:syrup tlg tampaq kan boleh?hahha

    ReplyDelete
  36. @ aimi:keracunan pulak ikan2 dlm laut u nnti..^^

    ReplyDelete
  37. @ muhamad hanif:bolehhh..bolehhh blahhh...hahaahaha

    ReplyDelete
  38. hahahaha...kejam gile nak benda free..semua2 pulak tu..sabar yea dil..macam2 ragam diorang ni..=)

    ReplyDelete
  39. suker hati jer.anak sapelah tuh.

    sabar yer dil..

    ReplyDelete
  40. name pon order..hihi.lain kali cakapla nak dudel..jangan cakap nak ORDER dudel..uppss

    ReplyDelete
  41. TAHUU TAKPEE. MENYAMPAH AII~ *tercapslock pulaakk ngee

    ReplyDelete
  42. Cik dil kasut yg Cik dil pkai tuh
    same mcm kasut raye sy .. :) heheh

    ReplyDelete