Sep 27, 2011

Tahniah, duit Nuffnang dah kosong =.="

Salam to all readers..



Dil : " Abah, nanti kalau check Nuffnang kak sampai rumah, abah simpan yer.. "

Abah : " Banyak ke dapat.. Nanti abah simpan.."

Dil : " Tak adalah banyak sangat, berapa ratus jer.. Sebenarnya tak nak cash out lagi, tapi terpaksa sebab blog problem hari tu.. Sekarang, duit Nuffnang dah kosong.. Tak best pulak tengok.. " =.="



Kalau lah hari tu, Encik Google tak main gurau-gurau removed blog dil ni, tak ada maknanya nak cash out.. Rasa rugi giler cash out hari tuu.. Tengok akaun Nuffnang pun dah tak bersemangat.. Nasib baik ada 2 BE tengah berlegar-legar.. =.="


Korang, kalau blog korang kena removed macam dil kena, korang jangan cuak dulu.. Apa yang korang perlu buat, masukkan number phone korang, nanti google akan send code, then korang guna code tu, untuk verify akaun korang.. Selang beberapa minit, insyaAllah, korang akan dapat balik blog korang..


So, konklusinya, jangan mudah cuak macam dil.. Berbakul-bakul menangis hari tu.. =.="


*dah masuk final year ni, dah kurang berblog.. =.=


nota kaki :

Logik ke nak merajuk lama-lama?? 



37 comments:

  1. alhamdulillah...suke nya dia...takpe..nanty leh kumpul duit lg...

    ReplyDelete
  2. sy ta thu na gnakan nuffnang,,bley ajar??

    ReplyDelete
  3. besnyaaa...bila nak open table??? ;p

    ReplyDelete
  4. mesti cuak gler lar kalau kena mcm tu.nasib baik cik dil bgtaw solution dia.takde lar nangis berbakul2 nanti.hehe.. :)

    p/s:merajuk lama2 tu nak kena pujuk kot. ;)

    ReplyDelete
  5. akak dulu last sem, siap drop psm hahaha, sbb xmampu nk buat, dok sibuk layan citer korea haha, mengong kan,amek balik psm sem lepas tu, org lain dh keja, dok terkontang kanting siapkan psm, tapi besh, banyak kenangan hehehe

    ReplyDelete
  6. syu dah kena hari tu..
    2-3 hari jgk kena removed..mmg sedih giler..huhu~

    ReplyDelete
  7. selalu ignore je part minx masukkan no phone tuh..adesss takut la jadi sama gak

    ReplyDelete
  8. tahniah...;d.../salam kenal...;d

    ReplyDelete
  9. jgn merajuk2x lama2x tau..
    xbek.. hihi

    ReplyDelete
  10. alhamdulilah rezeki...bukan mudah nk dpt duit..

    ReplyDelete
  11. jom tukar self hosting :D

    - www.izwanyusof.com -

    ReplyDelete
  12. Buang yang keruh (cuak), ambil yang jernih (cheque Nuff).. ;D



    Tak logik kot, bayangkan kita di tempat orang yang kena pujuk tu.. heheh

    ReplyDelete
  13. @ meaw:haha, syok tapi x best tgk akaun, dh 0

    ReplyDelete
  14. @ Cik Suheela:amboii..heheh..nk simpan..tuk kawen..ahhaha

    ReplyDelete
  15. @ zareliqa afiqa:heh..tu la jgn cuak sgt tauu..^^

    ReplyDelete
  16. @ cik bulan:camne nak huloo..jauhh nii

    ReplyDelete
  17. @ LanaBusyBee:x snggup camtu..nk abis cpt2 nii..hehe

    ReplyDelete
  18. @ *rainyscream*:tu la..menangiss woo..

    ReplyDelete
  19. @ MAYA_mustwany:ignore kan duluu buat masa skrg..

    ReplyDelete
  20. @YOUsoF:heehhee..betul tuu..^^

    err xlogik eyy??hehe

    ReplyDelete