Sep 3, 2011

Doodle couple in love | Di manakah CINTA?

Salam to all readers..


Cikgu tanya kehadiran anak muridnya...

Cikgu : RINDU ?
Rindu : Hadir Cikgu
Cikgu : Benci ?
Benci : Saya !
Cikgu : KASIH ?
Murid2 : Tak Hadir Cikgu
Cikgu : SAYANG ?
Murid2 : Sakit Cikgu
Cikgu : CINTA ? CINTA mana ?
RINDU & BENCI : Cinta Pulang Cikgu
Cikgu : Kenapa ?
Serentak RINDU & BENCI Menjawab : Kerana Cinta Tak Akan Pernah Hadir Tanpa KASIH & SAYANG



Kelakar kan.. Tapi tetap sweet..^^ Ada kawan yang share dekat dil quote ni.. Yang tak boleh blah kan, cinta sanggup pulang,  tak nak pergi sekolah, sebab kasih dan sayang tak ada..hahaha.. Tergolek-golek dil baca..


Oh ya cuba teka berapa lama dil ambil masa nak siapkan design doodle kat bawah ni.. Dil rasa doodle couple yang ni, yang paling lama nak siapkan..Padahal simple jer.. =.="






Nota kaki:

No more doodle trade..
Sebab next week dah nak balik melaka..
So, memang nak berehat habis-habisan ni..
Ada 3 doodle trade yang belum settle..=.="

33 comments:

  1. @ Cik Zety:penatt giler lukis dudel ni.. =.="

    thankss..^^

    ReplyDelete
  2. comelnye...

    Rindu sayang cinta kasih...

    ReplyDelete
  3. comeynya! nak letak kat tumblr boleh cik dil?

    ReplyDelete
  4. lukisan comel.. ayat tu pon comel.. cik dil pandai lukis doodle... x nak buat tutorial ke?

    ReplyDelete
  5. @ Cik tikah:Thankss yayang..^^

    ReplyDelete
  6. @ DanieL AdiE:thankss awak..^^ kisah mereka..kan

    ReplyDelete
  7. @ beLLa:boleh jer yunk..ambil laa..

    ReplyDelete
  8. @ beLLa:boleh jer yunk..ambil laa..

    ReplyDelete
  9. @ ilitralala:dil ada buat tutor basic sikit2..insyaAllah, nnti update byk lg..lauu smpatt

    ReplyDelete
  10. mesti dua minggu baru nak habis ni kan? hahaha XD gurau2. cikdil kan power :P

    ReplyDelete
  11. Cute!! tapi cam juling je mata couple ni.. kekkeke..

    ReplyDelete
  12. siap berbasikal lah! penuh bunga kat bakul..so suweet lah ^^,

    ReplyDelete
  13. saya pun cg..dan saya syng anak murid saya...hehhehe;-)

    ReplyDelete
  14. sgt sgt sgt cute..double triple like ni =]

    nape la dil ni kreatip sgt ni..jeles la cm ni =]

    ReplyDelete
  15. @ bunbun:hahaha..geget kang..hehe..sejam woo.. =.="

    ReplyDelete
  16. @ doodeedoo:hee..awat ni.. xbaek tau geramm2..^^

    ReplyDelete
  17. @macam ku kata:eh cekgu yer..assalamualaikum cekgu..^^

    ReplyDelete
  18. @ CikHaniBhulat:hehe..thankss u laling..

    ReplyDelete
  19. teringat poster hantu bonceng. tapi ni macam versi lagi kiut =3

    ReplyDelete
  20. berkenan lah bunga kat dalam bakul basikal tu

    nice sesangat

    ReplyDelete
  21. Akak , pinjam gambar boleh tak ? Watermark tu saye tak buang pun .

    ReplyDelete
  22. : cik dil sy amek doodle ni bt header di blog sy . jnji tk ubah pape yg brkaitan . can i ? ^^

    ReplyDelete