Sep 20, 2011

Ingatkan betul-betul urgent tadi =.=

Salam to all readers..



" ..I need a doctor, doctor  to bring me back to life.." nada dering handphone berbunyi beberapa kali.. Macam urgent jer.. Tergesa-gesa angkat call..



Dil : " Helo, ada apa beb?? .."

Kawan : " Emmm aku nak mintak benda sikit ni.. Bolehh tak.. " *dengan suara sayu..

Dil : " Ko pehal ni.. Nak apa ni..?? * suara cemas..

Kawan : " Err aku nak mintak....... air sejuk segelas dari rumah korang boleh tak?? "

Dil : " hahahhaha.. ko janganlah cakap camtu.. Sebak aku dengar tauu..Datang la ambik.. mehhh.."

Kawan : "hahahhaa.. jap lagi aku datang.."



Moral of da story : Memang macam ni lah kerenah budak multimedia.. Suka sangat ber acting melampau-lampauu.. ^^


*Product by UTeM.. 



Nota Kaki:

Kecewa giler tadi dapat makan 6 cucuk jer satay.. =.="








13 comments:

  1. hehehe ingatkan nak mintak pertolongan sos ke kan rupanya nak air sejuk hehehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha adoii kelakar la kawan dil tu ekekeke

    ReplyDelete
  3. 2 gmbr kat bawah menahan bau busuk.. hehehe.. Takut muntah.. ehhehe.. EB mkn 4 cucuk stay je aritu masa sambutan aidilfitri dgn pm..

    ReplyDelete
  4. peh. macam tu pun jadi? err.? 6 cucuk better than nothing yo. perlu bersyukur. :)

    ReplyDelete
  5. kte bdak media msti power belakon heehh

    ReplyDelete
  6. ok la 6..nk byk mne lagy heeh
    amboi xsyg brat bdn kew eheh

    ReplyDelete
  7. haha. mmg action terlebih betul tu. ingatkan kecemasan ke hape. haha ;p

    ReplyDelete
  8. haha ok lar 6 cucuk, sy dpt 2 cucuk jer . rase mee bandung kt gerai pej. pendaftar x ?

    ReplyDelete
  9. hahaha..sate..sdapnye..nyum nyum

    ReplyDelete