Apr 20, 2011

Bila final makin mendekat

Salam to all readers..

Bila final makin mendekat..
Berdebar-debar ni..
Dah la jadual exam agak tough..
tak ade gap pun antara satu subjek ngan yang laen..
Pastu lagi tough bila ada dua killer subjek dalam hari yang sama..
T_T

Stress..
Cuba nak study


Tapi kan kat luar hujan lebat sangat..
sejukk..
*melaka ni jarang sangat hujan


Katil dan bantal musyuk lagi kuat menarik..
Memanggil-manggil..
Semangat nak study makin berkurang..
Terkenangkan indahnya kalau boleh tidur..


Tetiba tersentap..
Tak boleh..
Dil kena berusaha..
Kena rajinkan diri..
tak boleh nak manjakan diri 
dengan suasana yang lembap lagi sejuk ni..


Cuba menggapai balik nota-nota 
yang berada kat tepi..
Terus teringatkan rumah..
Mama..Abah.
Kak rinduu..


Tak sabar nak balik..
Kembali bersemangat nak study..
Chaiyokk 3x..


nota kaki:

i LOVE Danbo

9 comments:

  1. Hehehe... Cheer Up dear..

    Aca-Aca Fighting..
    Gambate!!!

    Study smart k...

    ReplyDelete
  2. @noorae: yee..chaiyookkk..hihii

    ReplyDelete
  3. @EB : wahh stressnya Dil..dari pg td ngadap buku, smpai skrg, tp bru 2 baris baca..^^

    ReplyDelete
  4. yeah!
    samelah2 kita study untuk exam ni..
    syaz ni pon tgh bersusah payah nak ingat balik nota yg syaz buat..
    ape2 gud luck untuk kamoo..
    buat yg terbaik yup..^__^

    syaz pon x sabar nak balik rumah..
    yahuuuu~

    ReplyDelete
  5. hoho.fighting!!best of luck sis dil :)

    ReplyDelete
  6. all the best kak dil!!
    insya'allah,i'll pray for ur success!aja2 fighting :)

    ReplyDelete
  7. gud luck 4 ur final k..sekejap je ni pasni merdeka la hehe..

    ReplyDelete
  8. comelnye gambar2 kat ats tu.
    anyway, good luck for your final exam ok. :)

    bittaufiq wan najah ~

    ReplyDelete