Apr 3, 2011

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..

Salam to all readers..

5 blog yang Dil rasa PATUT POPULAR

suka sangat baca blog kak meera..
Tiap-tiap kali ada entry baru, wajib Dil terjah blog kak meera..
Dah la kak meera shantek..suka tengok dia..mata diaa..hehe
Tapi seriously blog ni memang patut fofular..

Ni pula blog Aim..Memang patut fofular jugak..
Banyak info best..
Memang wajib Dil terjah tiap-tiap hari..
Alamak, kantoi..hehe

Ni pula blog encik kamarukom..
Entry dia best..
Dia suka letak gambar-gambar yang awosome dalam entry dia..
kadang-kadang gambar-gambar dalam entry dia,
menceritakan semuanya..
Syuukaaaa!

haa yang ni pula blog Zack Entry.
Kat sini banyak info-info yang patutkita tau as blogger.
korang tanye je pape kat dia, gerenti dia boleh jawab..hehhe

Kat sini pun blog berinfo jugak..
Selalu jugak terjah kat sini..


Bagi Dil, nak popularkan blog senang je..
Korang pergila terjah abg ben, komen yang pelik-pelik..
Konpem popular blog korang nanti..hehee
*gurau je laa..abg ben, ampun..heheh
Actually, nak popular ni,
susah juga..
Tengok blog Dil ni, tak fofular-fofular pun.
*aik tetiba je..hehee
Yang penting, entry korang kena la daa boom!!
Tapi tu la, nak dapatkan entry daa boom bukan senang..kan kan..


Pentingkah populariti sesebuah blog?

penting beb!!
Tapi yang lagi penting adalah
READERS SETIA yang tak jemu-jemu lawat blog kita..
Itu lagi penting.. ^_^

12 comments:

  1. yg penting ada bloglist yg setia dtg menjenguk kita.hihi O.o

    ReplyDelete
  2. yang penting isi berkualiti dan pembaca setia! hehehe..:)

    ReplyDelete
  3. jom kte tgk blog popular..
    dari blog abg ben..
    singgah blog dekcik..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    ReplyDelete
  4. aloloo..soo sweet...popular atau tak, yg penting blogging memang best! =)

    ReplyDelete
  5. Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    Klu free jemput singgah blog saya
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. alaaa... blog tak masuk list.. isk isk.. nanes 4saat...
    weeee...
    hik hik hik

    ReplyDelete
  7. nak dapat reader setia yg banyak kena jugak popularkan blog kan?? kekekekeke

    ReplyDelete
  8. bukan seng nk wat blog jadi feymes kan...
    bnyk kna berusaha...
    pe2 hal..sy doakan kite sume jadi feymes...:)
    muahahaha..

    ReplyDelete
  9. Laa, blog awak apa kurangnya?? patut popular juga..ngee

    ReplyDelete
  10. erk.. maseh maseh.. hehe blog awk pun patot popular jgk.. :D

    ReplyDelete
  11. waaalaaaamaaakkk beb..ade blog gue tuh..ni yg rs nk ngis pstu lap ngn karpet nih hahak..mekasih ye...manis sungguh epal ni hahak:p

    ReplyDelete