Apr 27, 2011

Segmen Bloglist Bangku Kosong Pilihan 1

Salam to all readers

Dil nak join la 

Bloglist Bangku Kosong

Untuk join bloglist ni.
ada 2 pilihan 
dan dil pilih pilihan yang pertama..
Tadaa..dil da printscreen kan mcm yg nak dalam syarat.
*
*
*Actually memang da letak lama da pun. ^^


Jum la join ramai-ramai.
Expired date nya sampai tengah malam ni jer..
Cepat-cepat..
Oh ya, kalau korang nak join,
tekan SINI


nota kaki:

Sambung study FST
4 paper lagi


12 comments:

  1. singgah dari blog Bangku Kosong...
    jom join ramai-ramai...

    p/s : study rajin2 tau... good luck...


    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/bangku-kosong-saya-tak-tipu.html

    ReplyDelete
  2. singgah lawat rakan bloglist bangku kosong.. hehe

    ReplyDelete
  3. Salam .. terima kasih ..
    btw .. goodluck in exam ... amin.

    ReplyDelete
  4. dari bangku kosong....
    kasi terjah ini blog...

    ReplyDelete
  5. jenjalan sambil cari info sini.. :)

    ReplyDelete
  6. singgah dan folo terus..selamat berkawan...:)

    ReplyDelete
  7. dari bangku kosong

    saya juga follower kamu

    entri ini sesuai buat kamu

    10 tips berjaya di universiti

    ReplyDelete
  8. dtg singgah dari blog bangku kosong..
    jemput singgah ke blog cute mum..
    :)

    ReplyDelete
  9. dtg singgah dari blog bangku kosong..
    jemput singgah ke blog cute mum..
    http://mamiuyun.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. singgah gak.. saya blogger baru.. hehe.. dah follow dil dah..

    http://aeipink.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. terjah dari bangku kosong :) dan follow kamu ^^

    ReplyDelete