Apr 22, 2011

Dah tiba masa untuk saya stop berblogging


Salam to all readers..

Dil serius ni..tak maen-maen..
Dil nak mintak maaf banyak-banyak
kalau entry Dil kali ini ade buat korang tersentap..
Em Dil da buat keputusan..Semalaman Dil fikir pasal ini..
Dil rasa Dil kena stop berblogging..
Seriously..

Lepas ni korang jangan terkejut
bila tengok blog Kerana Manisnya Epal
sunyi sepi jer..

Tapi siapa sangat nak datang kat blog yang tak glamour langsung ni kan.. T_T
*ayat sayu..
Walau blog Dil tak glamour, tak famous amos..
tapi Dil sayang tau blog Dil..
Readers dil, follower dil..
Lepas ini, mesti Dil rindu nak baca komen-komen korang 
kat entry tak pun kat shoutbox..
*sobb..sobb..tahan air mata..

Bye..bye korang..
Jangan tanya sebab apa Dil stop berblogging..
Sebab dil pun tak sangka Dil akan buat keputusan macam nii..
Korang nak tau ke??err actually
 Dil stop berblogging sebab..

Dil ade 2 hari lagi nak Final Exam

Tapi study maen-maen lagi..
Minggu depan jer dil ade 4 paper wooo..
tapi study cam harammm..

Kan dil da cakap dil tak maen-maen..
Dil cuba memotivasikan diri supaya
  stop berblogging buat sementara waktu..
ehh baru perasan, ayat kat atas tak habis tulis..hehhe
Cara paling berkesan nak avoid diri dari bukak blog..
Taaa daaaa..
*
*
*ini la wallpaper unutk laptop dil..heheh


nota kaki:

korang, doakan Dil yer..
Semoga dil success2 selalu..
Amin..

10 comments:

  1. stop blogging z~

    ReplyDelete
  2. stop blogging bila tdo, kat tandas, tgh solat, tgh drive .... dan seangkatan dengannya je!

    he he he ...happy blogging dowh!!

    ReplyDelete
  3. alalala cik dil jgn la sedih..hbs final sambung berblog blk..hihi..^_^

    ReplyDelete
  4. gud luck 4 ur exam cik dil... ^_^

    ReplyDelete
  5. Good luck ye untuk exam...Dah habis exam boleh start blogging balik..hehehe

    ReplyDelete
  6. ye2 je. kan ade gap 2hari. bleh la post blog ;p

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...


    good luck utk exam..

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    p/s: tgh dengar lagu 'fireflies' by Owl City

    ReplyDelete
  8. cik dil,comelnye wallpaper!buat sendiri ke?

    ReplyDelete