Apr 19, 2011

Lagi cerita pasal blog akan dipadam 25 jun 2011?



Salam to all readers..

Tadi tengah jalan-jalan,
tetiba terjumpa entry pasal 

Pihak Google akan memadam Blogspot yang didaftar 
selain daripada gmail selepas 25 Jun 2011.
*alamk, betul ke??dil pakai yahoo.com ni..

Tapi relax bro,
*erk asal tetiba rock sangat ni??hihii
jangan gopoh gapah jangan sumpah seranah dulu,
Mesej ni sebenarnya untuk mereka2 yang

tidak log in account blogger die sejak 2007

Tengok, kan Dil da cakap relax dulu..
Tapi kan tak mustahil jugak Google akan delete account
yang log in menggunakan selain dari gmail..kan2..

So untuk langkah berjaga-jaga
pe kata kita tukarkan je ke gmail..
*tapi rasa macam malas jer..okay tak??heheh

oh ya kalau korang nak tau cara-cara nak tukar ke gmail
korang boleh ushar

Simple jer tuu..
*tapi Dil try buat tak jadi-jadi..tak tau kat mana problem.. -.-"


credit to


7 comments:

  1. wooah! agak terkejut tadi.bila dh baca sampai habis baru macam lega.haha..nak kena try tukar ni!thanks sis dil :)

    ReplyDelete
  2. wat gelabah je masa nampak tajuk en3 ni kat dashboard tadi..huhu

    ReplyDelete
  3. xyh tukar la lgi bgus... kalau tuka nnti org yg kita follow smua hilang

    ReplyDelete
  4. Khabar angin je tu. Memang tak boleh dipercayai :D

    anastasyea's latest post .. Renew domain lagi setahun !

    ReplyDelete
  5. dulu facebook..sekarang blogger pulak..huhu..ntah betul ntah tak...

    ReplyDelete
  6. Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
    Jom tengok sakura dekat blog saya^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/
    Sudi2 jenguk ye (^____^)

    ReplyDelete